entresolvloer

Heeft u een magazijn die u niet kwijt wilt, maar welke wel steeds krapper wordt? Dan is de entresolvloer voor u misschien wel de ultieme uitkomst. Met de entresolvloer verdubbeld u namelijk het aantal m2 van het magazijn zonder dat u uitbreid. Het is als het ware een dubbele vloer die in het magazijn geplaatst wordt. Dit hoeft niet alleen voor het magazijn zo te zijn, ook voor extra werkplekken op het kantoor is de entresolvloer geen gek idee. In dit artikel kunt u meer lezen over de voordelen van de entresolvloer, wie u kan helpen met het kiezen en plaatsen van de entresolvloer en hoe een entresolvloer in elkaar zit.

Hoe zit een entresolvloer in elkaar?
Een entresolvloer is een vloersysteem die uit kolommen, sigmaprofielen en houten- of metalen vloerelementen bestaat. Hierdoor is een entresolvloer gemakkelijk te verplaatsen en kunt u deze zo mee verhuizen wanneer u toch een ander pand op het oog heeft. Het is niet een metalen bouwwerk welke slordig toont in een bedrijfspand. De bedrading, leidingen en sprinklerinstallaties kunnen namelijk worden weggewerkt dooor de sigmaprofielen. U kunt de entresolvloer zelfs af laten werken met wand- en plafondsystemen. Een van de grootste voordelen van de entresolvloer is wel dat u deze binnen twee jaar al terugverdient hebt.

De beste entresolvloervindt u bij FGN magazijnsystemen
De medewerkers van FGN magazijnsystemen helpen u graag. Van offerte tot onderhoud, zij regelen alles voor u wanneer dat nodig is. Wat als uw behoeften en wensen ineens veranderen? Aanpassen, uitbreiden of verhuizen zorgt bij FGN magazijnsystemen niet voor problemen. Ook voor vragen, advies of andere informatie kunt u gerust contact opnemen. De medewerkers nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek, zodat zij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

FGN magazijnsystemen heeft allerlei magazijnsystemen in de aanbieding, waar de entresolvloer er één van is.
entresolvloer

Auteur: Gerard Kempers, IP adres: 109.109.117.18, Website: http://fgnmagazijnsystemen.nl/entresolvloer

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Websites NL Tags:

admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930