Escape rooms

Escape rooms in Nederland

 

Escape rooms zijn de laatste jaren heel erg populair geworden in Nederland, maar wat is een escape room nou eigenlijk? Een escape room is een kamer waar je in wordt opgesloten en uit moet ontsnappen door het oplossen van raadsels en het volgen van aanwijzingen. Het doel is om zo snel mogelijk te ontsnappen uit de kamer en dit gaat het snelst door goed samen te werken met de personen met wie jij in de escape room zit opgesloten. Als jij de snelste tijd neer zet zal je bovenaan de lijst komen en dit is natuurlijk een grote eer! In 2013 is de eerste escape room in Nederland geopend en in de jaren erna zijn er in rap tempo vele nieuwe escape rooms geopend op plekken door heel Nederland.

Met je vrienden ontsnappen uit een escape room

 

Ontsnappen uit een escape room kan een hele klus zijn, daarom is het belangrijk dat er goed samengewerkt wordt en met wie kan dit beter dan met je vrienden? Een avondje ontsnappen uit de escape room is een leuk evenement om het weekend mee in te luiden. Het kan ook leuk zijn om dit met collega’s of met familie te doen. Er zijn escape rooms met verschillende thema’s in Nederland, dus als je echt een fan bent van het ontsnappen uit escape rooms kan het interessant zijn om alle escape rooms in Nederland af te gaan met je vrienden.

De leukste kamers in Nederland

 

Zoals je nu weet zijn er een heleboel escape kamers in heel Nederland, maar wat zijn nu de leukste kamers? Een van de leukste escape rooms zit gevestigd in Nijmegen en heeft de naam Xcape Logix. Op de website van https://www.xcapelogix.nl/kun je meer informatie vinden. Deze escape room heeft twee verschillende kamers en het is van belang dat je goede observatie skills hebt om snel uit deze kamers te kunnen ontsnappen. Je moet goed kunnen samenwerken en daarom is het slim om erin te gaan met mensen waar je een goede band mee hebt en die je al wat langer kent. Het thema van de kamers is de Van Gogh code en ‘Escape from the Dark’. Deze escape room is uitstekend bereikbaar en zit op 1 minuut loopafstand van Nijmegen station. Je hebt er ook de mogelijkheid om een hapje te eten na de tijd met het escape and dine arrangement. De ideale avond uit dus!

OFF

Categories: Vrije tijd en Hobby

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930