Fleet management

Fleet management

Fleet management wordt door de meeste mensen ondergewaardeerd. Echter, het is een taak waar veel kennis voor is benodigd. Het managen en onderhouden van een wagenpark is een grote klus. Er zijn een hoop zaken die hierbij komen kijken. Zo is een van de vereisten het bijhouden van een sluitende rittenregistratie. Op het moment dat u prive niet meer dan 500 kilometers rijdt, is het bijhouden van een rittenregistratie verplicht. Aan deze taak bent u een hoop tijd kwijt. Ook vereist het veel kennis. Voor bedrijven die een groot park van wagens hebben kan fleet management een lastig karwei zijn. Maar ook voor kleinere ondernemingen blijft het een moeilijke taak die veel tijd kost. Wij hebben voor u de oplossing.

De oplossing voor Fleet Management.

Ons GPS systeem is al in vele wagenparken geïnstalleerd. Door onze ervaring weten wij hoe we kunnen voldoen aan de wensen van de belastingdienst en uw behoeften. Door middel van GPS signalen worden uw voertuigen binnen enkele seconden getraceerd. Uw voertuig kan op elk moment in kaart worden gebracht. Bedenkt u zich eens hoeveel tijd dit zal besparen. Wie wil dat nu niet? We hopen dat we een betrouwbare samenwerking kunnen hebben waarin wij lange termijn partners zijn. Een specialist van ons bureau staat u graag te woord als u vragen heeft. Laat fleet management een van de speerpunten van uw bedrijf zijn.

Voordelen Fleet management met GPS-Tracking

Een fleet management systeem is verbonden aan diverse voordelen waar uw bedrijf van kan profiteren. De rittenregistratie wordt automatisch gedaan. Door ons fleet management systeem. U kunt dus vertrouwen op een rittenregistratie die foutloos is. Ander voordeel is dat het rijgedrag van uw wagens preventiever zal zijn. De kans op schade verkleint. Al met al blijft fleet management een lastige klus. Met een systeem van GTM zal uw leven als fleet manager makkelijker zijn. Meer informatie over fleet management? Bezoek onze site.  

OFF

Categories: Auto's

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930