Fleet management

Fleet management

 

Fleet management wordt door veel mensen onderschat. Het is echter een taak die veel kennis vereist. Het managen van een wagenpark is een grote klus. Er komt veel bij kijken. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat er een sluitende rittenregistratie wordt bijgehouden. Als u niet meer dan 500 privékilometers rijdt moet u een rittenregistratie bijhouden. Deze taak kost een hoop tijd en vereist enige kennis. Vooral voor bedrijven met een groot wagenpark kan fleet management lastig zijn. Maar ook voor kleine bedrijven is deze rittenregistratie erg tijdrovend. Gelukkig hebben wij van GTM de oplossing. Ons professionele GPS systeem is al bij vele wagenparken geïnstalleerd. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij aan uw wensen en behoefte kunnen voldoen. Middels GPS signalen wordt uw voertuig binnen enkele seconden getraceerd. U kunt uw voertuig dus op elk gewenst moment in kaart brengen. Moet u eens voorstellen hoeveel tijd u dat kan besparen. Wie wilt dat nou niet? Wij hopen op een betrouwbare samenwerking waarin wij elkaar op lang termijn als partner kunnen aanspreken. Onze specialisten staan u graag te woord als u vragen heeft. Laat fleet management een van de sterkste punten van uw onderneming zijn.

 

Voordelen Fleet management met GPS-Tracking

Een geautomatiseerd fleet management systeem is verbonden aan meerdere voordelen waar uw bedrijf van kan genieten. Met een GPS systeem in uw voertuigen wordt de rittenregistratie automatisch gedaan. U kunt dus vertrouwen op een foutloze rittenregistratie. Daarnaast zal het rijgedrag van uw chauffeurs preventiever worden en bestaat er een kleinere kans op schade. Al met al is een fleet management een lastige klus. Maar met ons systeem kunt u uw leven als fleet manager een stuk prettiger maken.

Heeft u interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Ook u kunt genieten van de voordelen die wij uw fleet management kunnen bieden.

 

 

OFF

Categories: Auto's

Digikring


augustus 2018
M D W D V Z Z
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031