Franklin Business Center in Duiven

Franklin Business Center is een verzamelgebouw van bedrijven, gelegen op het bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf. Ideaal als je op zoel bent naar kantoorruimte Arnhem. Dit bedrijventerrein ligt langs de A12, de rijksweg die langs Duiven loopt. Het terrein heeft een oppervlakte van 38,36 ha. Bedrijven die gevestigd zijn op dit terrein houden zich bezig met groothandel en productie. Verder zijn er een groot aantal bedrijven die zich bezighouden met detailhandel. Enkele bedrijven zijn bijvoorbeeld de Makro, de Ikea, Intratuin en de Mediamarkt. Het bedrijventerrein wordt dan ook veelvuldig bezocht door zowel leveranciers als particulieren. Ook de McDonalds en het Office Center ligt om de hoek bij het Franklin Business Center. Het is een ideale omgeving om in te werken met vele mogelijkheden in de directe nabijheid.

De ruimte van het Franklin Business Center (FBC)
De ligging van het FBC op het bedrijventerrein is prachtig. Het gebouw is omgeven met veel groen en ligt naast de grote gemeentevijvers. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. In de zomer kan er buiten geluncht worden op het terras bij de brasserie. Er is dan ook geen vergelijking mogelijk met andere verzamelgebouwen. En dat is direct te zien zodra je de hal binnen loopt. Een ruime hal, omgeven door kantoorruimten. In het midden wat zitjes en aan de rechter kant bij binnenkomst een open balie. Kenmerkend is ook de brede ronde trap die naar de eerste verdieping loopt.

Enkele mogelijkheden bij FBC
Bij Franklin Business Center zijn er diverse mogelijkheden om uw bedrijf in te vestigen. Er worden diverse kantoorruimten verhuurd met verschillende oppervlakten. Er is gratis wifi, de receptioniste vangt uw klanten op, en de post wordt hier opgestuurd en ontvangen.

Op zoek naar kantoorruimte in Arnhem? Kom snel kijken bij FBC
kantoorruimte arnhem

Auteur: Erik, IP adres: 95.96.119.60, Website: http://www.franklinbusinesscenter.nl/kantoorruimte-arnhem-huren/

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Business Tags:

admin


mei 2022
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031