FUE Stamcel haartransplantatie

Een haartransplantatie kan worden uitgevoerd met de stamcel technologie. Dit is een behandeling waarbij FUE stamcel haartransplantatie wordt toegepast. Bij deze behandelingen worden haren met haarfollikel, de transplantaten, één voor één van het donor gebied naar het ontvangstgebied getransplanteerd.

Voor een FUE stamcel haartransplantatie wordt een naald gebruikt met een diameter van 0,55 mm. Doordat deze naald zo klein is, blijft een deel van de stamcellen van het haarzakje achter in het donor gebied. Omdat haar stamcellen een nieuw haarzakje kunnen ontwikkelen waar nieuw haar uit groeit, is de FUE stamcel haartransplantatie zo’n succesvolle behandeling. Het transplantaat wordt verplaatst naar het te behandelen gebied en kan daar nieuw haar ontwikkelen.

Deze behandeling is ideaal voor mensen die verschillende behandelingen moeten ondergaan en mensen die overtollig haar in het donorgebied hebben. Een groot voordeel van deze behandeling is dat er geen zichtbare littekens ontstaan ​​in het donor gebied.

FUE Stamcel: behandeling

Nadat de huid is verdoofd in het donorgebied worden de grafts één voor één uit het donorgebied verwijderd. Wanneer alle enten afkomstig uit de donor gebied zijn overgekomen, is het hoofd verdoofd en de enten worden vervangen.

Bij de Kliniekbemiddelaar kunt u informatie vragen en vinden over alle soorten haartransplantaties. Of u op zoek bent naar een FUE stamcel haartransplantatie of een FUT haartransplantatie. De Kliniekbemiddelaar is expert op het gebied van cosmetische behandelingen en dan in het bijzonder op het gebied van haartransplantaties. U kunt bovendien gratis en vrijblijvend een aanvraag indienen voor een behandeling. Wij bemiddelen voor u de beste prijs bij de best gewaardeerde klinieken in Nederland, Beligë en Turkije.
FUE stamcel haartransplantatie, haartransplantatie

Auteur: Kliniekbemiddelaar, IP adres: 217.103.188.184, Website: http://www.kliniekbemiddelaar.nl

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930