Funderingsherstel

Bij oudere gebouwen is het normaal dat er een funderingsherstel plaats moet vinden. Het kan nodig zijn om vloeren, muren of funderingen te herstellen. Vaak zien wij dat oude funderingen van hout hersteld moeten worden. Een fundering die verouderd is kan voor problemen zorgen. Een klein scheurtje in de muur is niet heel erg, maar als het vaker voor gaat komen en er meer problemen verschijnen dan wordt het een andere situatie en moet er waarschijnlijk een herstel plaatsvinden. 

Soorten funderingsherstel

Een funderingsherstel is te verdelen in drie soorten:

  1. Het plaatsen van een compleet nieuwe fundering door een nieuwe vloer op segmentpalen te plaatsen welke de bestaande muren draagt
  2. Het plaatsen van een compleet nieuwe fundering door vanuit de muur nieuwe palen te plaatsen die de bestaande muur dan draagt;
  3. Het vervangen van de paalkop door paaldelen van beton

Welke vorm van funderingsherstel van toepassing is op uw situatie hangt van de omstandigheden af. Wij kijken per situatie wat er nodig is om de schade te herstellen en de fundering weer geheel functioneel te maken. 

 

Voorwerk funderingsherstel

Voordat we kunnen beginnen met het werkelijke funderingsherstel is het vaak genoodzaakt om vooronderzoek uit te voeren. Hierin kijken we naar de bodemstructuur door middel van een funderingsinspectie, grondonderzoek of proefbelasting. 

Funderingsherstel

Het funderingshuis

Het funderingshuis is al de nodige jaren dé specialist op het gebied van funderingsherstel, sonderingsonderzoeken en het onderkelderen van woningen. Wij denken altijd een stap vooruit! Wij zijn gevestigd in de omgeving Rotterdam en zijn dan ook bekend met de funderingsproblemen binnen de regio. Wij weten hoe de grond in de regio in elkaar zit en snappen als geen ander dat een kostbare renovatie een groot probleem vormt voor de meeste huiseigenaren. Wij ondersteunen de huiseigenaren door kwalitatieve diensten te leveren voor een lage totaalprijs. Door de bundeling van werkzaamheden ontstaat een aantrekkelijk tarief. Met uw buren de funderingsproblemen collectief aanpakken? Wij bundelen de projecten binnen een collectieve oplossing waardoor elke individuele huiseigenaar kan profiteren van schaalgrootte op diverse gebieden.   

Elke aanvraag, of dit nou een funderingsherstel of een onderkeldering betreft, heeft zijn eigen aanpak nodig. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op via de website of bel naar 010-2036160.

OFF

Categories: Woning en tuin

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930