Geboortekaarten drukken

De kleine is net geboren en dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk laten weten aan vrienden en familie. Hoe? Dat kan op allerlei manieren. Het kan bijvoorbeeld door een simpel berichtje, of een foto sturen, maar de meest voorkomende is toch het geboortekaartje. Deze manier wordt al een hele tijd gebruikt. Daarnaast is het heel gebruikelijk om familie en vrienden te laten weten dat de kleine er is en de basis informatie over de baby te laten weten door middel van een kaartje. De geboortekaarten drukken doen verschillende drukkerijen voor je. Het enige dat je hoeft te doen is het ontwerp doorgeven en de tekst. Wat zet je op de kaart en hoe kies je het ontwerp? Lees het hieronder! Geboortekaarten drukken is iets dat je om een speciale reden laat doen, je kleine is namelijk geboren. Laat het kaartje meteen drukken, wanneer alle informatie bekend is. Zo weten vrienden en de familie het snel.

Het geboortekaartje

Hoe het geboortekaartje er uit komt te zien kun je helemaal zelf bepalen. Het ontwerp mag je namelijk zelf maken, of kun je laten maken door een grafisch ontwerper als je hier zelf niet zo goed in bent. Geboortekaarten drukken is dus ook erg leuk. De gebruikelijke informatie die normaal op een geboortekaartje staan zijn onder andere de naam, het gewicht, de lengte, namen van ouders, kraambezoek datum. Soms zit er een gedichtje in de kaart of een bericht van de ouders of misschien zelfs broertjes en zusjes. De voorkant kan heel simpel gehouden worden door alleen de naam of een plaatje of afbeelding er op te laten zien, maar kan ook zo gek mogelijk gemaakt worden met versieringen. De kleur van de geboortekaart voor een meisje is vaak roze en voor een jongen vaak blauw, maar de kleur kan ook zelf bepaald worden. Een uniek kleurtje is natuurlijk wel erg origineel. Kies een kleur die goed bij jullie en de kleine past.

Geboortekaarten drukken zelf ontwerpen

Bij een drukkerij geboortekaarten drukken laten is leuk, maar het leukste is dat je het ontwerp zelf mag bepalen. Je kunt dus zo creatief mogelijk zijn, met kleuren, lettertypes en plaatjes. Daarnaast mag het formaat van de kaart, de papiersoort en de vouw ook helemaal zelf bepaald worden. Geboortekaarten drukken is dus heel uniek, want niemand heeft precies hetzelfde kaartje. Dit maakt een geboortekaart zo leuk en speciaal. Het ontwerp ligt dus in je eigen handen, weet je niet hoe je het ontwerp wil? Laat je inspireren door het internet, ga op je gevoel af of laat een grafisch ontwerper je helpen. Het kaartje is uiteindelijk wel iets dat voor altijd in je herinnering blijft. Kies een ontwerp waar je je goed bij voelt. Geboortekaarten drukken laten door een drukkerij doe je snel en voor een goede prijs. Wacht na de geboorte niet te lang en laat die geboortekaartjes drukken!

OFF

Categories: Links

Digikring


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930