Gel Nagellak Zelf Lakken?

Het is altijd moeilijk om het zelfde resultaat te krijgen als in de nagel salon, maar nu kan het met een starter pakket van Pink Gellac een thuis doe-het-zelf gel nagellak kit. Nu hoef je niet meer wachten in een salon om die last minute afspraak te krijgen, doe het in uw eigen tijd wanneer het jou uitkomt. Je zult versteld staan ​​van de kwaliteit van de nagels die je thuis zelf kunt aanbrengen met deze kit, het is geschikt voor beginners maar ook voor professionele gebruikers. Het enige wat u nodig hebt, is een starter kit van Pink Gellac, het duurt ongeveer een tot anderhalf uur voor de eerste manicure en als je het eenmaal gedaan hebt, zul je gelijk verslaafd zijn. In de praktijk kan je in de salon perfecte nagels hebben in ongeveer een 50 minuten.

Hoe je begint

Zorg ervoor dat je in een heldere ruimte bevindt waar je duidelijk en goed kunt zien, maar houd het niet in direct zonlicht en uit de buurt van geopende ramen omdat het product lichtgevoelig is. Maak het je gemakkelijk, om je eerste manicure aan te brengen, het kan tot 90 minuten duren, maar bij elke toepassing wordt je sneller. Plaats alles wat je nodig hebt op een plat oppervlak. Plaats een beschermende afdekking over het gebied waar je zult werken in het geval van morsen zoals een handdoek, keukendoek etc. omdat de producten de oppervlakken kunnen beschadigen. Sluit de Pink Gellac LED lamp of UV lamp aan.

Doorgaan met de nagels

Was je handen en droog ze grondig af. Gebruik dan de schuine kant van de orange woodsticks en duw voorzichtig je nagelriemen terug. Als je dit doet, krijg je een super schoon oppervlak waar de gel nagellak goed aan blijft plakken, maar zo creëer je ook een langere uitziende nagel die er heel erg mooi uitzien. Als je nagelriemen moeilijk terug te duwen zijn, kun je ze eerst een paar minuten in warm water weken. Om de perfecte vorm voor je nagels te maken gebruik de Pink Gellac nagelvijl, en vijl je nagels in de gewenste vorm. De meest gebruikte vormen zijn rond of ovaal maar ook puntige / stiletto nagels is erg in trend. Nadat je de randen hebt opgeruwd, is het tijd om de nagels goed schoon te maken en ontvetten. Dit zorgt ervoor dat de nagellak goed blijft zitten voor 1 tot 2 weken. Let goed op de zijkanten van de nagels en rond de nagelriem, want hier kan het slecht hechten als je het niet goed hebt schoon gemaakt. Vervolgens moet je beslissen welke hand je eerst gaat doen, omdat je met gellak niet alle 10 de vingers tegelijk kan doen. De eenvoudigste manier is om eerst 4 vingers te doen en dan pas je duimen. 

Primer aanbrengen

De primer zorgt ervoor dat de gellak goed blijft zitten, wij adviseren alleen de zijkanten te doen en niet over de hele nagel te gebruiken want het kan je nagel behoorlijk beschadigen als het niet goed wordt gedaan. Verschillende soorten nagels hebben verschillende hoeveelheden primer nodig. Gezonde, olieachtige nagels hebben bijvoorbeeld meer primer dekking nodig. Hoe droger je nagels, hoe minder primer je nodig hebt. Soms helemaal geen! Dus hou daar rekening mee.

Base coat aanbrengen

Breng nu op de 4 vingers een dunne laag van de base coat aan, sluit het uiteinde van je nagels af door de borstel langs de punt te laten lopen, dit zal helpen om afbreken te voorkomen. Raak bij het aanbrengen van de base coat de nagelriemen of de huid aan de zijkant van de nagels niet aan. Als het per ongeluk toch doet, kun je het opruimen met de manicure stok  of orange wood sticks voor het uitharden. De base coat zal een grote invloed hebben op het eind resultaat en daarom moet het goed gedaan worden. 

Als je tevreden bent en het goed hebt op gedragen, plaatst je jou vingers in de LED lamp of UV lamp voor 15 seconden om goed te drogen. 

Gel nagellak aanbrengen

Nu dit alles is gedaan kan je de kleur aanbrengen, kies uit onze geweldige Pink Gellac selectie van verschillende kleuren. Eerst moet je de fles goed schudden (zorg ervoor dat de deksel goed dicht is). Je gebruikt het op dezelfde manier waarop je de base coat hebt aangebracht, met een mooie dunne gelijkmatige laag bedekken. Deze keer zal je echter de volledige 60 seconden uitharden,  afhankelijk van de lamp, dikte en gewenste kleur. We raden 2 lagen aan, maar sommige mensen willen 1 laag gebruiken wat ook goed is. Dit zal waarschijnlijk variëren afhankelijk van de kleur die je gebruikt. Zorg ervoor dat je elke laag gedurende de volledige 60 seconden uithardt zodat het goed droog is.

Topcoat aanbrengen

Eindelijk is het tijd voor de topcoat aan te brengen. De meeste topcoat komt met glanzend of matte shine zodat het op matte nagellak lijkt. Breng een dunne laag aan over de kleurlaag en laat 30 seconden uitharden met een nagellak droger. Wees voorzichtig, zorg ervoor dat je de nagelriemen of de huid aan de zijkanten van de nagels niet hebt aangeraakt. Je zult merken dat met sommige kleuren er iets anders uitzien. Raak niet in paniek, dit is normaal.

OFF

Categories: Verzorging

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930