Geschiedenis van de pen

Een pen, iedereen kent het wel, het is een schrijfinstrument waarmee wordt geschreven doormiddel van inkt op papier. Het begon allemaal met een veer, door het harde en puntige uiteinde van een veer kon er mee worden geschreven. De uiteinde van de veer werd in inkt gedoopt en hierdoor kon er op papier of een ander oppervlak worden geschreven. In het begin van de negentiende eeuw kwam de stalen pen tevoorschijn, toen deze werd gemaakt werd het gebruik van een veer minder. Doordat een stalen pen buigzamer was, kon hier beter mee worden geschreven en ging het een stuk makkelijker. Bij een veer was de lijn nog vaak ongelijk, bij een stalen pen was de dikte van de lijn gelijk en zag het er ook gelijk netter uit. Deze pen moest nog wel steeds in een potje met inkt worden gedoopt, dit was verleden tijd toen in het midden van de negentiende eeuw een vulpen werd gemaakt. Door de jaren heen is de balpen er ook nog bijgekomen, deze wordt tegenwoordig het meest gebruikt en is makkelijk in gebruik.

Pennen als relatiegeschenk of promotieartikel

Iedereen maakt wel eens gebruik van een pen, als je iets op moet schrijven is een pen natuurlijk niet te missen. Daarom is een pen een het perfecte relatiegeschenk, je weet zeker dat deze wordt gebruikt en dat deze ook op verschillende plekken komt. Een pen wordt namelijk vaak meegenomen en ook nog een uitgeleend, zo krijgen anderen het ook te zien. Een bedrukte pen als relatiegeschenk is dan helemaal perfect, iedereen weet dan gelijk waar deze van is. Als promotieartikel doet een pen het ook erg goed, het is niet een hele grote uitgave en je kunt er meer van laten bedrukken. Zo kun je pennen meenemen naar beurzen waar je staat met een bedrijf of op andere plekken neerleggen. Mensen kunnen altijd wel een pen gebruiken en nemen deze dus vaak mee, doordat het logo erop staat zet het ze aan het denken over het bedrijf. Voor mooie bedrukte pennen kun je terecht bij DePennenBoer, hier vind je een ruim aanbod aan pennen die je kunt laten bedrukken met een eigen opdruk.

Waarom een relatiegeschenk

Er zijn verschillende redenen om gebruik te maken van een relatiegeschenk voor je klanten of relaties. Je kunt er ook voor kiezen om promotieartikelen te laten bedrukken en deze te verdelen onder de potentiële klanten. Met deze artikelen kun je de naamsbekendheid van een bedrijf ook vergroten en het gevolg hiervan is dat je meer klanten krijgt. Door een klein geschenk te geven krijg je er veel voor terug en dit levert het bedrijf ook weer veel op. Als je de naamsbekendheid wilt vergroten met een promotieartikel dan is het wel belangrijk dat mensen weten waar het van is. Daarom is het een goed idee om de artikelen te laten bedrukken met een logo of contactgegevens van het bedrijf, zo weten mensen waar ze terecht kunnen als ze er naar op zoek zijn. Naast pennen zijn er dus nog veel meer artikelen te verkrijgen die je kunt gebruiken als promotiemiddel of als relatiegeschenk. Zo heb je onder andere bedrukte tassen, sleutelhangers en nog veel meer.   

OFF

Categories: Reclame

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930