Gevel reinigen

Waarom uw <a href=" http://rdejongschoonmaakservice.nl/gevel-reinigen/
” target=”_blank”>gevel reinigen

Uw gevel verliest zijn uitstraling na jarenlange blootstelling aan het weer. Om uw gebouw zijn uitstraling weer terug te geven is van belang uw gevel te laten reinigen. De gevel reinigen draagt ook bij aan de levensduur van uw woning of bedrijfspand. Als je geen onderhoud en reiniging uitvoert kan er schade ontstaan en vergroten, waardoor je kans krijgt op vocht binnen de gevelmuren.

Vergroot de levensduur en waarde van uw woning of pand met <a href=" http://rdejongschoonmaakservice.nl/gevel-reinigen/
” target=”_blank”>gevel reinigen

Gevel reinigen met lichte vervuiling

Er wordt vaak gebruik gemaakt van reiniging met stoom bij lichte vervulling als mos of klimop tegen de gevel. Door stoom te gebruiken bij gevel reinigen beperk je de schade aan milieu. Met stoom wordt er verwarmd water met een hogedrukspuit gebruikt met tempraturen tot boven de 100 graden.

Chemisch reinigen

Verfresten of roet van uw <a href=" http://rdejongschoonmaakservice.nl/gevel-reinigen/
” target=”_blank”>gevel reinigen? Daarvoor wordt er gebruik gemaakt van de methode chemisch reinigen. Er wordt een chemisch middel op de gevel aangebracht om het vuil te verwijderen. Het chemische water wordt achteraf gerecycled.

Stralingsmethode

Bij zware vervuiling wordt er gebruik gemaakt van stralen. Tijdens deze methode wordt er water met een straalmiddel gemengd en vervolgens op de gevel aangebracht. Een veelvoudig gebruikt straalmiddel is zand.

R. de Jong Schoonmaakservice

R. Jong schoonmaakservice is al bijna 25 jaar een begrip in Oudewater en omgeving. Het bedrijf is uit gegroeid tot een gerenommeerd bedrijf op het gebied van schoonmaak en glasbewassing van onder meer bedrijfs- en kantoorgebouwen, scholen en zorgcentra.

Wilt u meer weten over gevel reinigen of over R. de Jong Schoonmaakservice? Neem dan gerust contact met ons op!

Uw gevel reinigen? Roet, mos, algen of graffiti zijn de meest voorkomende vervuiling van de gevel. Er zijn 3 methodes om uw gevel te laten reinigen, afhankelijk van de mate van vervuiling aan uw gevel.
gevel reinigen, reinigen gevel

Auteur: Gerard Kempers, IP adres: 109.109.117.18, Website: http://rdejongschoonmaakservice.nl/gevel-reinigen/

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


mei 2022
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031