Glampings in Kroatie

Glamping Kroatië

Glampings zijn helemaal hip momenteel. Het is de gezelligheid van een camping en de luxe van een duur hotel ineen. Kies je voor een Glamping Kroatië, dan vier je je vakantie waarschijnlijk ook nog eens lekker in de volle zon. Eigenlijk heb je zo alle ingrediënten voor een perfecte vakantie bij elkaar. Gezelligheid, luxe en lekker weer, allemaal in één pakket verpakt. In Kroatië zijn flink wat mooie glampings te vinden. Wil je weten waar? Kijk dan op Supertrips.nl. Daar vind je de allermooiste locaties gemakkelijk en overzichtelijk bij elkaar. Erg handig voor als je direct wilt boeken.

Zon en zee

Natuurlijk is een topcamping in Kroatië een belangrijke basis voor een goede vakantie. Het is echter natuurlijk wel ook zo dat de omgeving ideaal moet zijn. Je gaat natuurlijk ook voor het weer en de dingen die er te doen zijn. Een glamping aan zee is bijvoorbeeld wel zo fijn als je graag je tijd aan het strand wilt doorbrengen. Dat is immer hoe de ideale zonvakantie eruit moet zien. Je kunt dan bijvoorbeeld beter kiezen voor erkende vakantiestreken. Zoals een camping in Istrië. Je bent er dan in ieder geval zeker van dat je op de juiste plek terechtkomt.

In een tent

Doordat een glamping weliswaar luxe is, maar toch ook het echte gevoel van een campingvakantie moet meegeven kan je het beste kiezen voor een verblijf in een tent. Safaritenten in Kroatië zijn de afgelopen jaren zeer snel in populariteit gestegen. Dit is natuurlijk niet zomaar het geval. Dit komt vooral omdat voor veel mensen is gebleken dat een ruime en luxe tent alles is wat ze nodig hebben om even lekker helemaal weg te zijn. Je kunt er ontspannen en hebt er de ruimte, maar stap naar buiten en je staat direct op ene gezellig campingveld. De perfecte vorm dus.

OFF

Categories: Vakantie

Digikring


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930