Glamping Vakanties

Bijzondere glamping vakanties

De glamping is helemaal van deze tijd. De vakantievorm waarbij alle verschillende soorten vakanties op één hoop zijn gegooid en je een ideale mix krijgt is op veel plekken in de wereld te vieren. Dat neemt niet weg dat de ene glamping mooier is dan de andere. Kijk snel op Supertrips.nl waar je de meest bijzondere glamping accommodaties kunt vinden in de wereld. Zo vind je niet alleen bijzondere plekken op aarde, maar ook bijzondere vormen van onderkomen verzameld op één plek. Zo kan je dus direct de vakantie boeken die nog nooit eerder in je dromen is voorgekomen.

Eindeloos veel variatie

In tegenstelling tot andere vakantievormen staat de glamping niet persé voor een vastomlijnde vorm. Het kan namelijk van alles zijn. De meest bekende vorm is het vieren van vakantie op een camping in grote en ruime safaritenten in Frankrijk. Deze vind je door heel Europa en ook daarbuiten. Vooral in Frankrijk zijn veel van dit type glampings te vinden. Daardoor is het traditionele vakantieland de laatste jaren weer sterk populair geworden onder een nieuwe generatie aan vakantiegangers. Dit is bovendien dezelfde generatie die veel andere vormen van vakantie aan het ontdekken is. Dit kan ook voor jou een leuke mogelijkheid bieden.

In een boom

Een andere vorm van vakantie vieren op een glamping waar je misschien al veel over gehoord hebt is die waarbij je slaapt in boomhutten. Ook dit is steeds meer naar de voorgrond aan het komen. Dit komt vooral omdat het een gevoel van veel vrijheid geeft. Denk verder ook aan bijvoorbeeld een airlodge, yurt, tipi, kubus of pod. Al deze mogelijkheden worden op de meeste glampings naast elkaar geboden. Er zijn echter ook steeds meer accommodaties die kiezen voor een specifieke vorm en de echte liefhebber proberen te trekken. Wanneer je al wat glampingervaring hebt kan dit zeer aantrekkelijk zijn.

OFF

Categories: Vrije tijd en Hobby

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930