Glasvezel Offerte lanceert nieuwe site met offertes van meerdere internetproviders

Een nieuwe Nederlandse website, Glasvezel-Offerte.nl, maakt nieuws als eerste in zijn soort om offertes aan te bieden van verschillende zakelijke internetproviders in Nederland

Glasvezel in Nederland

Volgens onderzoek dat is verzameld door de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling, scoort Nederland het hoogste aantal breedbandabonnementen per 100 inwoners. Hoewel er verschillende serviceproviders zijn die glasvezelconnectiviteit aanbieden, met KPN met het grootste marktaandeel op 50 procent, gevolgd door VodafoneZiggo en Tele2, zijn er in het verleden problemen geweest voor bedrijven die offertes voor deze services zochten.
 
Om de uitdaging van het vergelijken van prijzen weg te nemen, heeft Glasvezel Offerte een nieuwe website gelanceerd waar mensen eenvoudig offertes kunnen aanvragen bij verschillende zakelijke internetproviders in Nederland.
 

Eerste onafhankelijke offerte website

"Ons bedrijf is de allereerste onafhankelijke bron voor bedrijven die dit mogelijk hebben gemaakt", aldus Glasvezel Offerte-vertegenwoordiger A van Hout. "Alle andere bedrijven werken al samen met bestaande internetproviders en beperken de beschikbare opties voor klanten."
 
Via Glasvezel-Offerte.nl kunnen gebruikers gemakkelijk minder dan 40 procent besparen in minder dan 60 seconden. Om toegang te krijgen tot de offertes van verschillende serviceproviders, moeten klanten eenvoudigweg de website bezoeken en een kort en eenvoudig formulier invullen. Het bedrijf heeft een proces in drie stappen om direct offertes te ontvangen en de meest betaalbare prijs voor de internetservice te vinden die nodig is.
 
"Feit is dat ondernemerschap een kostbare onderneming is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat bedrijven gemakkelijk de beste zakelijke glasvezelprovider in het gebied kunnen vinden," vervolgt Van Hout. "Nadat de offertes zijn weergegeven, kunt u een beslissing nemen op basis van de specifieke behoeften van uw bedrijf. Dit maakt het gemakkelijk om een ​​kwaliteitsserviceprovider te vinden die ook aan uw budget en behoeften voldoet. "
 
Aanvullende informatie over de nieuwe vergelijkingstool aangeboden door Glasvezel Offerte is te vinden op de website van het bedrijf, op www.glasvezel-offerte.nl.
 
OVER GLASVEZEL OFFERTE
 
Glasvezel Offerte bestaat uit een groep professionele internetondernemers die enthousiast en toegewijd zijn om anderen te helpen geld te besparen op internetkosten. Het bedrijf heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat gebruikers van hun site toegang hebben tot de grootste namen in de glasvezelindustrie in Nederland, om ervoor te zorgen dat zij de beste service en de beste prijzen vinden. Omdat glasvezelconnectiviteit op meer locaties dan ooit wordt gebruikt, betekent dit ook dat het goedkoper is dan in het verleden. Met behulp van Glasvezel Offerte kunnen diegenen die op zoek zijn naar connectiviteitsopties eenvoudig de beste prijzen vinden.
OFF

Categories: Internet

Digikring


maart 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031