Glasvezelkabel, de slagader van uw onderneming!

Glasvezelkabel
Telefonie en ICT zijn tegenwoordig zeer belangrijk voor een organisatie, het is daarom van belang dat u ook kan vertrouwen op deze middelen. Het frustreert en kost onnodig veel tijd als er een lage downloadsnelheid is of een mail niet snel de deur uit is. Deze frustraties voorkomen? Denk dan aan een glasvezelkabel. Een goede aanwinst voor uw onderneming. Bij Infratel bent u aan het juiste adres voor diverse afmetingen en soorten van een glasvezelkabel.

De voordelen
Een glasvezelkabel kan vele voordelen hebben voor uw onderneming. Allereerst is glasvezel goedkoop in aanschaf vergelijken met een ADSL- of COAX kabel. De besparing gaat veel verder dan alleen in aanschaf, bedenk voornamelijk aan de tijd die u of uw collega’s besparen omdat het internet nu snel en goed werkt. U kent het gezegde van Benjamin Franklin; ‘Time is money!’.
In vergelijking met een normale ADSL- of COAX kabel treden er veel minder storingen op, dit heeft te maken dat een glasvezelkabel veel minder gevoelig is voor elektronische straling. De lage gevoeligheid zorgt er ook voor dat het signaal dat u ontvangt op het eindpunt veel sterker is.

Wist u dat..
Glasvezelkabel op diverse manier toepasbaar is? Door de enorme capaciteit kan er tegen een scherp tarief bandbreedte worden ingekocht. Naast het gewone internetverkeer zijn er meerdere toepassingen die via een glasvezelkabel kunnen lopen. Denk hierbij aan intranet, camerabeveiliging en VOIP telefonie.

Ook glasvezel voor uw organisatie en wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden die een glasvezelkabelbiedt? Neem dan contact op met Infratel!

Op basis van een praktijk ervaring van ruim 25 jaar is InfraTEL uitgegroeid tot een technische groothandel die gespecialiseerd is in alle infrastructuur producten voor telecom- en data netwerken.
glasvezelkabel

Auteur: Gerard Kempers, IP adres: 109.109.117.18, Website: http://www.infratel.nl/glasvezel/glasvezelkabel.html

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Diensten Tags:

admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930