Glaswanden met transparantie!

Glaswanden

Tegenwoordig is een scheidingswand niet meer weg te denken in een kantoorontwerp. Glaswanden als scheidingswanden geven een transparante uitstraling binnen het kantoor en de ruimte behoudt haar waarde. Glaswanden zijn te gebruiken als kantoorwand, als scheidingswand en ook als tussenwand. Door het plaatsen van glaswanden zorg je ervoor dat je een ruimtelijk gevoel creëert en je de ruimte een licht en transparante uitstraling geeft.

Het monteren van glaswanden in een kantoor o.i.d. kost tegenwoordig niet veel tijd meer omdat de glasunits, deuren en profielen exact op maat kunnen worden aangeleverd. De glaswanden worden ingemeten in het profiel. Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden met glaswanden: volledig transparant, deels transparant en zelfs gekleurde glaswanden.

Mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van glaswanden. Zo heb je tegenwoordig glaselementen met enkelzijdig en dubbelzijdig glas, een volglaswand met enkelzijdig of dubbelzijdig glas, ronde glaswanden, gekleurde glaswanden, structureel brandwerende glaswanden, gesegmenteerde glaswanden en glaswanden die beplakt worden met folie.

Mogelijkheden uitgelicht

Volglaswand met enkelzijdig glas:

Met het opkomen van het ‘nieuwe werken’ is transparantie niet meer weg te denken uit nieuwe kantoorontwerpen. Door een volglaswand met enkelzijdig glas te plaatsen wordt enkelzijdig glas koud tegen elkaar gemonteerd en dat zorgt voor volledige transparantie.

Volglaswand met dubbelzijdig glas:

Met het plaatsen van een volglaswand met dubbelzijdig glas wordt de flexibiliteit van een systeemwand gecombineerd met maximale transparantie. De glaswand voldoet aan de eisen die worden gesteld op het gebied van geluidsisolatie, flexibiliteit en stabiliteit.

Brakel Totaal Project

Hoogwaardige, duurzame en tijdloze glaswanden van Brakel Totaal Project worden in eigen fabriek geproduceerd. Hierdoor kunnen de glaswanden op maat worden aangeleverd en kan Brakel Totaal Project voldoen aan specifieke wensen van de opdrachtgever.

Benieuwd naar wat Brakel Totaal Project kan betekenen met glaswanden voor jouw werkomgeving of kantoor? Neem dan contact op met Brakel Totaal Project of bezoek de website!

OFF
Digikring


augustus 2018
M D W D V Z Z
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031