Glazen keukenachterwand

Glazen keukenachterwand

In dit artikel leggen wij u uit waarom een glazen keukenachterwand de beste stap is naar een functionele en moderne keuken. De afgelopen vijf jaar is er een nieuwe keukentrend erg populair geworden. Consumenten zien de voordelen in van dit nieuwe systeem. Vroeger werd er gebruik gemaakt van tegels als achterwand in de keuken. Deze zijn eigenlijk achterhaald. Op dit moment maken consumenten gebruik van glas als achterwand. Behalve dat dit natuurlijk prachtig is voor het oog zijn er nog meer voordelen waar van kan worden geprofiteerd.

De voordelen van een glazen keukenachterwand

Eerste voordeel is dat een glazen keukenachterwand erg modern is. Daarnaast is deze erg makkelijk te onderhouden. U zal uit ervaring weten dat het een moeilijke klus is om viezigheid uit voegen en naden van de tegels te halen. In deze klus heeft eigenlijk niemand zin. Met een glazen keukenachterwand is dit probleem zo verholpen. Met een simpele veeg over het oppervlak is de viezigheid gelijk weg. Binnen een halve minuut is de achterwand weer perfect schoon. Zoals u ziet zijn er veel voordelen voor u en uw keuken.

Veelzijdige keuze bij DVDB glas

Bij Dvdb glas heeft u de keuze uit verschillende kleuren, maten, formaten, texturen en kunt u kiezen voor speciale opties zoals weerspiegeling. Als u een stapje verder wil kunt u ook uw design laten printen op de achterwand. Zo kunt u kiezen voor een bijzondere foto. Deze bouwen wij dan in achter het glas. Wij laten u graag voorbeelden zien van bedrijven die u voor zijn gegaan.

Hittebestendige glazen keukenachterwand

Laatste voordeel wat we willen benoemen is de hittebestendigheid van de plaat. Een normaal glas zal snel barsten. Met een glazen keukenachterwand van Dvdb glas kan dit niet. Daar kunnen wij u 100% van verzekeren.

 

OFF

Categories: Woning en tuin

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930