Glazen Telefoon Bescherming

Telefoon beschermen tegen valschade

 

Iedereen met een smartphone heeft er waarschijnlijk wel eens last van gehad, je bent op je telefoon bezig en opeens maak je een onhandige beweging waardoor je telefoon uit je hand valt. De telefoon ligt op de kop met het beeldscherm naar beneden op de vloer en er spoken allerlei gedachten door je hoofd. Zal het scherm nog heel zijn of ligt hij helemaal aan diggelen? Je hebt je telefoon niet verzekerd en ziet de bui al hangen, hoge reparatiekosten van wel 100 euro en dit geld had je ergens anders beter voor kunnen gebruiken.

Glazen bescherming voor je smartphone

 

Is je scherm toch nog heel? Dan heb je geluk gehad. Het komt vaak voor dat je de scherven van de grond kan rapen en dat het beeldscherm aan vervanging toe is. Gelukkig is er nu een eenvoudige manier om hoge reparatiekosten te vermijden door valschade. Een glazen screenprotector voor op je smartphone zal ervoor zorgen dat het onmogelijk is voor je scherm om te barsten als je hem laat vallen. Het glas bestaat uit 3 lagen en zal de impact van de val op zich nemen. Voorkom een kapot beeldscherm en kies voor een screenprotector van glas op het scherm van je telefoon.

Nooit meer een kapot beeldscherm

 

Een kapot scherm kost vaak veel meer dan je lief is en sommige mensen hebben de telefoon ook niet eens verzekerd en dit betekent dat je alle kosten zelf op je moet nemen. Telefoon bescherming van glas op je eigen beeldscherm zal ervoor zorgen dat jouw scherm heel blijft onder alle situaties. Deze glazen hoesjes zijn eenvoudig te bevestigen en hierdoor bespaar je veel tijd en moeite. 

OFF

Categories: Links

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930