Google Shopping uitbesteden

Google Shopping uitbesteden, kan dat?

Google shopping uitbesteden kan natuurlijk! Maar wat is Google Shopping nou eigenlijk precies? Wanneer u zoekt in Google op zoekwoorden, zult u vaak producten boven de zoekresultaten tegen komen. Deze producten, met afbeelding, prijs en aanbieder, verschijnen in Google wanneer u zoekt op een product. Dit onderdeel is de afgelopen jaren een stuk belangrijker geworden. Door Google Shopping kunnen gebruikers gemakkelijk producten vergelijken. Ook wordt het aankoopproces verkort en makkelijker gemaakt. Wanneer de bezoeker kiest voor uw website, is er sprake van een hoge kwaliteit lead. De klant is namelijk gericht op zoek naar dat product, waardoor de kans op conversie hoog is.
 

Waarom Google Shopping uitbesteden?

U zult wellicht denken: ‘Waarom zou ik Google Shopping uitbesteden? Het maken van een kleine advertentie ziet er niet erg ingewikkeld uit.’. Maar het maken en uploaden van uw Product Feed (de advertenties met beschrijving etc.) is een hoop werk. Daarnaast is het bepalen van de CPC (Cost Per Click) een ingewikkeld proces. Bij deze onderdelen kan een online marketing bureau u goed helpen. Zo’n bureau is WAUW. Zij zorgen met hun kennis, maandelijkse optimalisatie en automatiseringsoplossingen ervoor dat u kosten bespaart en kostbare tijd. 
 

Besteed Google shopping uit, voorkom fouten

Google Shopping is een kanaal waar u gemakkelijk uw mediabudget aan verkeerde zoektermen en producten uitgeeft door het automatische karakter van Google Shopping. Een goed geoptimaliseerde campagne is hierom erg belangrijk. Andere fouten, zoals het gebruiken van een niet geschikte afbeelding, of het niet overeenkomen van prijzen, kunnen voorkomen worden. De oplossing is Google Shopping uitbesteden aan een online marketing bureau. De onderneming WAUW heeft al vele goede resultaten geboekt met Google Shopping. Bent u de volgende? Neem gerust contact op! U kunt WAUW bereiken op 0341 – 20 20 10. U kunt ook mailen naar info@wauw.nl. 
OFF

Categories: Marketing

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930