Gratis financiële tips: geld verdienen en besparen

Geld maakt helaas niet gelukkig, maar speelt wel een belangrijke rol in onze levens. Heb je voldoende financiële middelen dan is er toch een stuk meer mogelijk dan wanneer je die niet tot je beschikking hebt. Zeker nu de laatste jaren de gemiddelde lonen minder hard omhoog gaan dan de kosten die een gemiddeld gezin heeft, blijkt de koopkracht steeds minder te worden. Vroeger werkte alleen de man als hoofd van het gezin en kostwinnaar, later werd het voor de economische ontwikkeling handig als de vrouw ook aan het werk ging, en nu kunnen de meeste huishoudens de dubbele inkomens eigenlijk niet eens meer missen. Niet vreemd dus dat geld een steeds grotere oorzaak wordt van stress, en de daaraan verbonden gezondheidsklachten. Dit is wat ons betreft zonde omdat er veel mogelijkheden zijn om je inkomen te verhogen en je uitgaven te beperken. Helaas zijn er gewoonweg te weinig mensen die over de juiste kennis beschikken. Daarom is Tips-Media gestart met een tweetal websites die daarin een helpende hand bieden:

1) Tips-GeldVerdienen.nl

Deze website geeft je allerlei tips om online via internet geld bij te verdienen. Dit gaat van het verdienen van een zakcentje voor bijvoorbeeld scholieren en studenten, tot een opstart idee voor een nieuwe internet miljonair. Methoden zijn onder andere:

Enquêtes invullen tegen betaling;

Online spaarprogramma’s;

Affiliate marketing, via een eigen website of social media;

Online beleggen, in FOREX of Binaire opties.

 

2) Tips-GeldBesparen.nl

Deze website die allerlei gratis tips geeft rond het onderwerp geld besparen. Het idee is steeds weer om te besparen zonder dat je daarvoor iets hoeft te laten. Besparen gaat namelijk meestal ten koste van dingen die het leven juist aangenamer maken, en dat is wat ons betreft juist niet wat je moet willen. Veel kosten kunnen worden verminderd met methoden die je op deze site terug kan lezen, zoals:

–          Cashback: altijd korting bij 2000+ webshops, bovenop aanbiedingen;

–          Tanken met korting: een tankpas die 6 cent korting geeft per liter op alle brandstoffen bij 600+ stations in Nederland;

–          Besparen op energie: gas en licht;

–          Besparen op TV, internet en bellen door abonnementen te vergelijken.

OFF

Categories: Financieel

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930