Gun je auto een nieuwe look!

Zo is je auto weer als nieuw!

Carwrapping is een manier om je auto helemaal in te pakken. Niet in een hoes die je auto beschermt als hij stilstaat, maar in een folie die je auto altijd beschermt. Carwrapping is namelijk het aanbrengen van een folie op je auto. De folie is enerzijds een manier om je auto te beschermen tegen krasjes, en andere beschadigingen. Maar de folie anderzijds (misschien wel belangrijker) een manier om je auto in mum van tijd een geweldige kleur te geven. Carwrapping kan namelijk in alle kleuren van de regenboog, en nog veel meer. Je kan door middel van carwrapping namelijk je witte auto in een korte periode in een matzwart monster laten veranderen, of juist in een auto met een vrolijke gele kleur.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Met carwrapping is nog veel meer mogelijk dan slechts het veranderen van kleur. Je kunt er namelijk voor kiezen om de carwrap te laten doen met namen, afbeeldingen of slechts delen van de auto te wrappen. Een auto heeft direct een hele andere look wanneer je dak, spoiler of spiegels een andere kleur hebben. Met carwraps is veel mogelijk. Zoals mensen bedrijfskleding dragen kunnen auto’s dat ook. Met carwrapping kun je eenvoudig je auto veranderen in een auto met bedrijfskleding. Het mooie aan een carwrap is dat je niet ziet dat het een carwrap betreft. Het lijkt namelijk alsof de wrap de laklaag is.

 

Wrap-masters.nl

Een carwrapping kun je laten doen door verschillende bedrijven. De beste in de business zijn de mensen van wrap-masters.nl. Zij hebben al jarenlange ervaring in het wrappen van auto’s op veel verschillende manieren, modellen kleuren en delen.        Wrap-masters.nl is een bekende naam, het bedrijf maakt gebruik van de beste merken van de wraps   Avery Dennison en 3M. Wrap-masters.nl beschikt over een zelfhelende folie. Deze folie zorgt ervoor dat er geen krasjes in het folie te zien zijn. Neem contact op met de wrap-masters om de opties voor uw auto te bekijken!

OFF

Categories: Auto's

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930