Haarimplantatie

Haarimplantatie

Heeft u last steeds kalender wordende plekken op u hoofd, heeft u dan wel eens nagedacht over een haarimplantatie? De kans is groot dat u het kent als een haartransplantatie, dit komt omdat vroeger dit woord vaker gebruikt werd als haarimplantatie. Echter zit er geen enkel verschil tussen deze termen en zijn het gewoon twee woorden die duiden op hetzelfde. Iets wat daadwerkelijk wel veranderd is in de afgelopen jaren op het gebied van haarimplantatie, is dat het taboe hieromheen aan het verdwijnen is. Vroeger werd er niet over gesproken, tegenwoordig is men hier open en eerlijk over en is het niet langer meer iets waar je je voor hoeft te schamen. Als haarimplantatie specialist zijn wij hier natuurlijk blij mee omdat dit voor extra klanten zorgt.

Haarimplantatie methodes

Over de jaren heen zijn veel verschillende soorten methodes gebruikt voor haarimplantatie, wereldwijd is op dit moment de FUE-methode gekozen als de beste methode. Deze is voor de klant pijnloos en wordt als comfortabel beschouwd. Deze methode gaat als volgt in zijn werking, als eerst worden per stuk de haarzakjes uit de gezonde haargrens getrokken en dan door een micro motor geplaatst in het donorgebied. Doordat deze behandeling gedaan wordt per haarzakje, kan de hele behandeling enkele dagen duren als u veel haarzakjes wilt laten implanteren. Zowel het trekken als plaatsen gebeurd onder lokale verdoving zodat u niks als merken van dit alles tijdens deze haarimplantatie.

Overige informatie over een haarimplantatie

In Turkije ligt de prijs voor het uitvoeren van een haarimplantatie aanzienlijk lager als in bijvoorbeeld Nederland, dit is ook een van de redenen waarom wij ons daar gevestigd hebben. Voor geïnteresseerde verwijs ik u door naar onze website waar u meer informatie kan vinden over een haarimplantatie.

OFF

Categories: Gezondheid

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930