Haarimplantatie

Haarimplantatie

Wat is haarimplantatie en wat is het verschil met een haartransplantatie? Haar transplantatie en implantatie zijn twee woorden voor hetzelfde. Tussen deze woorden zit dus echt geen verschil. Tegenwoordig gebruiken we steeds vaker het woord implantatie terwijl vroeger transplantatie gebruikt werd, waar deze verandering vandaan komt is niet bekend. Wat vroeger ook anders was dan nu, is dat het vroeger bijna een taboe was als je dacht aan een haartransplantatie. Nu wordt het nog wel als iets speciaals gezien maar mensen komen er nu open en eerlijk voor uit, zo ook vele bekende Nederlanders zoals Gerard Joling hebben ervan gebruik gemaakt.

FUE haarimplantatie methode

Wij bij Global Hair maken gebruik van de FUE-methode, dit doen wij omdat het bewezen is als de beste methode voor het transplanteren van haar. Deze methode is sinds 2004 uitgegroeid tot de meest populaire methode ter wereld. Dit zal waarschijnlijk komen omdat het een comfortabele, pijnloze behandeling is waar u snel van zal genezen. Uw haarkrans wordt niet aangetast door het uitvallen van haar, dit zorgt ervoor dat we het haar hier vandaan kunnen halen omdat dit gelijk weer zal beginnen met groeien. Het haar wordt door middel van een holle naald weggehaald van de haarkrans en vervolgens met een micro motor geplaatst op het gebied waar het nodig is. Dit plaatsen zal gebeuren onder lokale verdoving zodat u niets zal voelen hiervan.

Binnen een paar maanden zal het haar weer gaan groeien op de plek waar het haar geplaatst is, dit geplaatste har valt binnen een paar weken namelijk uit. Na een jaar zal het resultaat optimaal zijn.

Contact voor een haarimplantatie

Wilt u uw kalend wordende hoofd beschermen en uw volle bos weer terugkrijgen? Dan kan u contact met Global Hair opnemen, zij bieden een uitstekende service voor een zeer schappelijke prijs. Neem vandaag nog contact met ons op voor een haarimplantatie.

OFF

Categories: Diensten

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930