Herbalife24

Herbalife GOED VOOR TOPSPORTERS…GOED VOOR U !
 
Herbalife24 is ontwikkeld voor iedereen. Of u nu jogger, enthousiaste fitnesser of topsporter bent.
 
Het heeft alle producten, die u nodig heeft om u voor te bereiden, te trainen en te herstellen
 
 
– hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik, prestatie en herstel.
– Te personaliseren naar uw specifieke trainings- en prestatiebehoefte
– Formule gebaseerd op meest recente wetenschappelijke onderzoeksresultaten.
– Elk product is door een externe partij getest op verboden middelen. 
 
 
 
 
Wilt u ook de betere sportprestatie leveren, een snellere sportrecuperatie of afslanken met Herbalife? Volg dan de volgende 10 adviezen op en ontdek Herbalife24 sportvoeding voor uw welzijn."
 
1 Uw lichaam werkt in veel opzichten als een auto: het heeft brandstof nodig om goed te kunnen functioneren.
Koolhydraten = instant brandstof
 
Voor iedere activiteit heeft u brandstof  nodig, gemeten in calorieën en vaak aangeduid als energie. Helaas gaan veel mensen 's ochtends op pad met slechts een halfvolle tank, of zelfs met een lege. Om goed te kunnen functioneren moet onze brandstoftank voldoende gevuld zijn. Onze spieren vormen de brandstoftank, die als eerste wordt aangesproken. Deze snelle brandstof brandstoffen haalt ons lichaam uit koolhydraten zoals brood, pasta, rijst, groenten, fruit en suikers. Als we koolhydraten eten worden die door het lichaam omgezet en in de spieren opgeslagen als glycogeen – en zo wordt meest effectieve manier om de tanks van uw lichaam bij te vullen is het eten van energieke voedingsstoffen. 
 
2 De meest effectieve manier om d etanks van uw lichaam bij te vullen is het eten van energieke voedingsstoffen
Eet vier tot zes uur vóór uw training een flinke maaltijd. Eet een lichtere maaltijd twee tot drie uur voordat u gaat sporten. Neem nog iets lekkers 30 minuten voordat u begint. Bent u een atleet, dan dient uw dieet voor 50 tot 60 procent te bestaan uit koolhydraten 
 
 
3 Laad uw accu op
Neem nieuwe brandstof in tijdens trainingen die langer duren dan 30 minuten. Drink dranken die enkelvoudige koolhydraten bevatten.
 
 
4 Vul uw reserve- brandstoftank bij als voorraad voor langdurige lichamelijke inspanningen.
Uw lichaam begint met het verbranden van vet als brandstof ongeveer 18 tot 20 minuten na het begin van aërobe oefeningen. 
 
5 Hdrateer, hydrateer en hydrateer opnieuw.
Het is van levensbelang dat u de vloeistoffen die u tijdens trainingen of wedstrijden kwijtraakt, aanvult. Drink tijdens de training zeker elke 10 minuten – wacht niet totdat u werkelijk dorst krijgt.
 
6 Proteïne is de sleutel tot het onderhoud en de groei van de spieren. 
Uw lichaam moet voldoende proteïne binnen krijgen om goed te kunnen werken en beschadigde weefsels te herstellen. Zorg dat uw lichaam de aanbevolen dagelijkse portie eiwit krijgt: 1 tot 2 gram per kilogram lichaamsgewicht ( 1-1,5 gram/kg voor balsporten als tennis, golf, voetbal en baseball en 1,5-2 gram/kg voor meer eisende sporten zoals de marathon lopen of bodybuilden).
 
 
7 Proteïne versus koolhydraten
Koolhydraten zijn de direct beschikbare brandstof voor de spieren. Proteïne assisteert bij herstel en renovatie door de spieren te helpen bij het behoud van de spiermassa en het vergroten van het volume.
 
 
8 Het maximeren van uw inname- en bijvulwerkzaamheden.
Onthoud dat het eerste halfuur na het sporten maximale mogelijkheden biedt om uw glycogeengehalte weer op peil te brengen. Simpel gezegd: in dit halve uur kunt u uw brandstoftank – uw spieren – het beste bijvullen Zorg dat u binnen 30 minuten na het voltooien van uw trainingsarbeid koolhydraatrijk voedsel eet. Gebruik gemakkelijk te verteren koolhydraten die worden omgezet in glucose en opgeslagen in de spieren in de vorm van glycogeen ( snelle brandstof ).
 
 
9 Het bekorten van de renovatietijd. 
Geschikte proteïne. Antioxidant-voedingsstoffen. Geschikte drank.
Na het sporten hebt u ook hoogwaardige proteïnen nodig. Elke activiteit brengt immers schade toe aan uw spiercellen. En hoe zwaarder de inspanning, hoe groter de schade. Voldoende hoogwaardige proteïne helpt de spiercellen om zélf de schade te herstellen
 
 
 
10 Renovatie: gebruik supplementen tot uw voordeel.
Vitaminen en mineralen zijn behulpzaam bij de chemische reacties en de regelende processen in uw lichaam. Antioxidant-voedingsstoffen kunnen de hersteltijd korter maken. Supplementen zijn in het bijzonder goed voor sporters die kampen met een minder goed werkend immuunsysteem.
 
Uit onderzoek blijkt dat voedingsstoffen met anti-oxidanten de renovatie kunnen bekorten door te helpen in de strijd tegen de vrije radicalen die het lichaam schade toebrengen. Sporters maken op diverse manieren enorme hoeveelheden vrije radicalen aan. Bijvoorbeeld door simpelweg veel meer zuurstof in te ademen dan iemand die niet actief is. 
Door de productie van de vrije radicalen te minimaliseren kan de sporter de hersteltijd tussen twee prestaties reduceren. Het beperken van schade aangericht door vrije radicalen kan:
– mechanismen versnellen die melkzuren afvoeren 
– de afbraak van spierweefsel verminderen 
– de reesynthese van glycogeen bevorderen 
 
Waar het op neerkomt is dat de sporter minder last heeft van spierpijn, stijve spieren en vermoeidheid. Dan blijft er dus meer tijd over om te trainen en de sport te beoefenen. Een gevarieerd aanbod van antioxidanten bevordert het herstel en zorgt ervoor dat het antioxiderend vermogen van het lichaam op peil blijft.
OFF

Categories: Gezondheid

Digikring


augustus 2018
M D W D V Z Z
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031