Het beste feest op het water!

Een mooie locatie is onmisbaar voor een goed feest. Het is misschien  niet uw eerste ingeving, maar heeft u al eens aan een partyboot gedacht? Een partyboot is haast voor elk feest de ideale locatie! Bruiloften, personeelsfeesten, verjaardagsfeesten, jubileums, gala’s,  niets is te gek voor Partyboot Rotterdam.  Partyboot Rotterdam heeft hier de  perfecte vloot voor. Partyboot Rotterdam beschikt over wel 27 verschillende boten. Een intiemere receptie is bijvoorbeeld ook geen enkel probleem voor Partyboot Rotterdam.

De boten zijn geschikt voor zeer grote groepen (1500 personen op de Ocean Diva) tot hele kleine groepen (25 personen op de Thales). Dat wil zeggen dat de opties eindeloos zijn bij Partyboot Rotterdam. Op de Ocean Diva worden grote recepties gegeven terwijl op de Thales intieme feesten, besprekingen en recepties gehouden kunnen worden. Van eenvoudige bootjes tot zeer luxe riviercruise, er zit altijd iets tussen voor uw evenement!

Elke boot heeft een eigen huurtarief passend bij de minimale verhuurtijd. Voor elk uur dat de boot langer gehuurd wordt een uurtarief gerekend. Daarnaast kan Partyboot Rotterdam ook catering voor u regelen. Een lunch, ontbijt of dinerbuffet is geen enkel probleem. Alles wordt in werk gezet om u de beste ervaring mogelijk te geven.

De vaarroutes van de boten kan u zelf in overleg met partyboot Rotterdam kiezen. Wilt u richting de grote havens van Rotterdam of juist de rust opzoeken richting Gouda? In overleg komen we altijd tot de beste optie voor uw feest.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld de vaarroutes, de aanlegplaatsen, de prijzen of de schepen zelf? Raadpleeg dan de website of neem contact op via de telefoon of de email. Partyboot helpt u graag verder en denkt mee om u een onvergetelijk mooie avond te geven. Partyboot Rotterdam bestaat uit een gedreven team dat graag met u meedenkt. Niet is te gek!

 

 

OFF

Categories: Vakantie Tags: ,

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930