Het dekbed – warmte in de kou!

De winter komt eraan. Je ziet het en voelt het. Elke ochtend is het kouder en het blijft langer donker, en de avonden worden ‘naar ons idee’ steeds korter. De mutsen, handschoenen en winterjassen moeten weer de kast uit.

 

Warmte in de kou

Doet de winter, hoe koud ook, u ook altijd aan warmte denken? Ons in ieder geval wel! Met elkaar gezellig bij de warme kachel, een lekkere warme kop thee, samen onder een warm plaid? Warmte, warmte en nog eens warmte. Het kan ook zijn dat u een avond niet binnen maar buiten bent. Wat dacht u van een gezellige avond schaatsen? Hoe koud het buiten ook is, met elkaar is het warm! Bij elkaar en met elkaar, warme chocomel erbij, of een lekkere warme oliebol! Gegarandeerd een fijne avond! En wanneer u weer thuis komt snel uw bed in, lekker warm.

 

Een goed dekbed is ook warmte in de kou!

‘Oh, maar dat kan niet.’ denkt u nu.

‘Maar waarom dan niet?’

‘Ik kan mijn bed wel in, maar het is niet lekker warm. Mijn dekbed is te oud om mij écht lekker warm te maken!’

‘Daar hebben wij een oplossing op! Laat dekbedden Hilversum van Linnerie Annelies u warmte geven!’

 

Dekbedden van Linnerie Annelies

Wij hebben verschillende soorten dekbedden. Houd u van een wollen dekbed of liever synthetisch? Donzen of liever katoen? Ook hebben wij tencel en zijde dekbedden. Aan u de keuze!

 

Bij ons in de winkel kunt u de dekbedden bekijken. U ervaart het materiaal, en dit is belangrijk voor de beste nachtrust. Twijfelt u nog tussen de verschillende dekbedden? Wij bieden dekbedden ter proef aan. U kunt er mee slapen, want alleen op deze manier kunt u weten wel dekbed voor u het beste is! Dekbedden Hilversum is dé oplossing voor uw ‘gemis van warmte’-probleem.

 

Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden op de website of neem contact met ons op. Wanneer u advies nodig heeft of de dekbedden zelf wil bekijken en voelen is het voor u het best om naar de winkel te komen.

Wij helpen u graag aan warmte in de kou!

OFF

Categories: Woning en tuin Tags:

Digikring


augustus 2018
M D W D V Z Z
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031