Het mooiste partyschip

Een feest vraagt om een mooie locatie. De locatie geeft veel aan over het feest. De locatie maakt het feest. Locaties zijn vaak hetzelfde, het is leuk om eens iets heel anders te doen. Waarom niet eens een feest op een partyschip? Een partyschip is de ideale locatie voor elk feest!

Een chique bruiloft, een groot dansfeest of een intieme verjaardag, voor elke situatie is een boot te vinden. Deze boten vindt u bij partyschip Rotterdam. Partyschip Rotterdam zorgt ervoor dat u de ideale boot vindt bij uw situatie. Een boot met ruimte voor 550 personen of een boot met ruimte voor 30 personen, alles is mogelijk.

Niet alleen de boot is aan te passen aan de hoeveelheid bezoekers, de boten zijn in zijn totaliteit aan te kleden naar uw wensen. De aankleding, het eten, de drankjes, het personeel, de acts, alles kan worden aangepast aan uw wensen. Niets is te gek!

Een paar voorbeelden van de boten zijn:

·      Gemini 1, een snelle partyboot, de boot bevat een gezellig bar en een goed uitgeruste kombuis waar de lekkerste hapjes en buffetten uit komen!

 

·      James cook, een prachtige, nieuwe boot die beschikt over verschillende dekken. De boot is uitgerust met een lift, een dansvloer, airconditioning en verschillende bars.

 

·      Ostara, de Ostara is een kleiner schip. Deze boot kan een prachtig feest maken door professionele geluidsapparatuur, een bar, airconditioning.

 

Bent u van plan een partyschip te huren? Neem snel contact op met partyschip Rotterdam. Hier kunt u alles te weten komen wat u wil. Informatie over de prijzen, de vaarroutes, de ligplaatsen en de opties zijn allemaal verkrijgbaar via de site of via de telefoon. Hier kunt u ook meer te weten komen over opties zoals het eten, het drinken, de aankleding, het personeel en de acts. Partyschip Rotterdam regelt een geweldig feest op een dynamische locatie.

OFF

Categories: Vrije tijd en Hobby

Digikring


augustus 2018
M D W D V Z Z
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031