Het Tuinhuis kinderopvang voor Bodegraven

Onder de term kinderopvang vallen diverse soorten opvang, zoals de buitenschoolse opvang, kinderdagverblijven en de gastouderopvang. Afhankelijk van wie wordt gevraagd vallen ook peuterspeelzalen onder de term kinderopvang, al is dat formeel niet het geval. Zo geldt de kinderopvangtoeslag niet voor kinderen die worden opgevangen op een peuterspeelzaal. Bij Het Tuinhuis geldt de peuterspeelzaal als een van de vormen van kinderopvang, omdat ook een peuterspeelzaal moet voldoen aan de strenge wettelijke richtlijnen.

In de regio bestaande uit Boskoop, Bodegraven en Reeuwijk is Het Tuinhuis een belangrijke aanbieder van kinderopvang met vier verschillende locaties. Op de hoofdlocatie aan de Azaleaweg in Boskoop is een kinderdagverblijf gevestigd. In de dependance aan de Mendelweg, eveneens in Boskoop is, naast een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang, ook een peuterspeelzaal gevestigd. De derde vestiging van Het Tuinhuis in Boskoop is gevestigd aan de Overslag. Op die locatie zijn zowel een buitenschoolse opvang als een peuterspeelzaal te vinden. De vierde vestiging van Het Tuinhuis bevindt zich net buiten Bodegraven aan de Oud Bodegraafseweg waar een buitenschoolse opvang, een kinderdagverblijf en een peuterspeelzaal zijn te vinden. Deze vestiging biedt een volledige palet van kinderopvang in Bodegraven met een Christelijke identiteit aan. De kinderopvang van Het Tuinhuis wordt gekenmerkt als kindvriendelijk, vertrouwd en prettig voor de kinderen om in te verblijven.

Heerlijke kinderopvang in Bodegraven

Voor kinderen biedt de opvang aan de Oud Bodegraafseweg 87 in Bodegraven een heerlijke locatie om lekker buiten te struinen en spelenderwijs kennis te maken met de beginselen van het omgaan met dieren en het telen van groente en fruit. Van binnen is de locatie gezellig en doelgericht ingericht, zodat alle kinderen er zich snel thuis voelen. Of uw kind komt voor de buitenschoolse opvang, het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal, uw kind zal zich er heerlijk vermaken. Het begeleidende team zal er niet alleen voor zorgen dat uw kind zich thuis voelt. De leidsters zullen uw kind ook ondersteunen om zich nieuwe vaardigheden eigen te maken. Kinderen worden bij Het Tuinhuis in groepen van gelijke leeftijd geplaatst, zodat de kinderen ook elkaar steunen tijdens hun ontwikkeling.

Zoekt u kinderdagopvang in Bodegraven? 

U kunt als ouders in Bodegraven kiezen voor verschillende vormen van kinderopvang. Kenmerken voor Het Tuinhuis is de Christelijke identiteit die met overtuiging wordt overgedragen. Bent u geïnteresseerd geraakt in een van de vormen van kinderopvang die Het Tuinhuis aanbiedt? Vul het aanmeldingsformulier op de website in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

OFF

Categories: Kinderen

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930