Hier vind je de lekkerste gerechten en biertjes van Delft

Uit eten Zuid Holland

Delft is een prachtige stad in Zuid Holland. De mooie stad staat vol met prachtige gebouwen, historische gebouwen, leuke restaurantjes, leuke cafés en mooie winkels. Een mooie stad waar je een heerlijk dagje uit kunt beleven. Een dagje uit in Delft is de ideale plek om rond te lopen. Na zo’n dag vol met winkels, historische gebouwen is het tijd om uit eten te gaan. Uit eten Zuid Holland doe je in Delft bij Belgisch Biercafé Belvédère. Het biercafé is een van de leukste plekken om uit eten te gaan in Zuid Holland. Uit eten Zuid Holland bij een Belgisch Biercafé. Hier kun je bij de lekkere en verrassende gerechten een heerlijk glas speciaal bier bestellen. Er zijn veel verschillende speciaal bieren, allemaal hebben ze hun eigen smaak, karakter en passen ze goed bij een gerecht of een hapje.

 

Het café is gelegen aan de Beestenmarkt in Delft. De Beestenmarkt in Delft is te vinden in het historische centrum van Delft. Vroeger werden er op de Beestenmarkt dieren verhandelt. Tegenwoordig is dat niet meer het geval. Als je op het terras van het biercafé zit zal je het moeten doen met een ander uitzicht: de Burgwal met de Maria van Jessekerk. Een mooie kerk die je het idee van het historische centrum goed weergeeft.

 

Als je uit eten zuid Holland wilt mag je altijd op bezoek komen bij Belgisch Biercafé Belvédère. Met een ruime lunchkaart, een ruime dinerkaart en een grote bierkaart is er voor iedereen iets lekker te vinden bij Belvédère.

 

Neem een kijkje op de site van biercafé Belvédère om te zien welk gerecht het water bij jou in de mond te laten lopen. Reserveer snel een tafeltje als je uit eten wilt bij Belgisch Biercafé Belvédère. Voor vragen mag je altijd eventjes een telefoontje plegen, de gastvrije medewerkers helpen u graag verder.

OFF

Categories: Horeca

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930