Hoe herken je verstopte darmen

Hoe herken je verstopte darmen?

Verstoppingen in de darmen wordt ook wel constipatie genoemd. Als je 3 of minder keer naar de wc kunt wordt het gezien als verstopping van de darmen. Maar er zijn meerdere manieren hoe je verstopte darmen kan herkennen, zoals krampen tijdens de stoelgang, opgeblazen gevoel, slechte adem, ongezond dieet en een tekort aan voedingsvezels enz. dit zijn slechts een paar voordbeelden hoe je verstopte darmen kan herkennen, maar er zijn er nog veel meer. Verstopte darmen is heel vervelend om te hebben, omdat je er best veel mee te maken hebt en het heeft veel vervelende bijwerkingen, zoals slechte adem, winderigheid en een opgeblazen gevoel. Gelukkig zijn er wat middelen die de problemen van een verstopte darm kunnen verminderen of verhelpen. Zoals de Klysma.

Wat is een klysma?

Een klysma is het inbrengen van een vloeistof via de anus om de darmen te spoelen, de vloeistof wordt er door de darmen zelf weer uitgewerkt door de darmen, doordat de darmen extra in beweging komen. Het klysma helpt tegen verstopte darmen en is bedoeld voor mensen met een slechte stoelgang. Voor het beste resultaat van de darmspoeling moet je eerst weten hoe je dikke darm eruitziet, de dikke darm heeft de vorm va een u met de open kant aan de onderkant. Wanneer je er water in laat lopen vult de linke uiteinde zich het eerst, doormiddel van rustig ademhalen stroomt ook het dwarsgedeelte vol die onder de lever en maag loopt. Door het water of andere vloeistof die in de darmen loopt spoel je de darmen en komt eventuele ontlasting los. Klysma’s kunnen het beste liggend ontvangen worden, maar als je het nog maar net gebruikt kun je beter zittend beginnen op bijvoorbeeld het toilet. Ook worden klysma’s gebruikt bij het legen van darmen vlak voor een operatie.

Waar kan je klysma’s verkrijgen

Klysma’s kan je niet zomaar in elke winkel verkrijgen, omdat het niet echt producten zijn die veel mensen nodig hebben. Toch kan je klysma’s kopen als consument. Zo kan je bijvoorbeeld verschillende klysma’s bestellen bij klysmashop.nl. de klysma’s zijn goedkoop en van goede kwaliteit en in verschillende groottes te bestellen, zoals 250 ml, 1500 ml en 2000 ml. De zakken zijn gemakkelijk op te vouwen en zijn voorzien van een makkelijke ophang haak, zo kan je ook gemakkelijk zonder hulp je darmen spoelen. De behandeling door middel van een klysma heeft veel voordelen voor het lichaam, zoals ontstopping en ontgifting. Ook het immuunsysteem en de opname van voedingstoffen wordt door een klysma verbeterd.

OFF

Categories: Links

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930