Hoe kun je goedkoop vliegen naar Turkije?

Vliegen naar Turkije kan tegenwoordig vrij goedkoop omdat er veel zogenaamde prijsvechters zijn die vluchten uitvoeren naar vooral de bekende badplaatsen zoals Antalya en Bodrum. Dit soort vluchten zijn wel in alle opzichten low budget. Je krijgt vaak aan boord geen gratis eten en drinken, de stewards en stewardessen komen wel langs met hapjes en drankjes maar daar moet voor worden betaald. Maar veel mensen vinden dit niet zo’n probleem, je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gedurende de vlucht niet te eten of drinken, je bent tenslotte maar een paar uurtjes aan boord van het vliegtuig. Verder is het vaak wel zo dat je apart moet betalen voor je bagage. Vroeger was bij de prijs van een vliegticket vaak een koffer inbegrepen, maar tegenwoordig kiezen de maatschappijen ervoor om te stunten met de prijzen. Als je dan aangeeft dat je een koffer wilt meenemen komt er meteen een flinke opslag bij de ticketprijs.

Vroeg boeken loont vaak de moeite
Wanneer je zelf je vakantie wilt regelen en dus ook zelf je vliegticket boekt dan is het vaak voordelig om dit vroeg te doen. Wanneer je enkele maanden voor vertrek je tickets boekt ben je vaak een stuk goedkoper uit dan wanneer je dit pas enkele weken voordat je naar Turkije wilt regelt. Het is ook altijd aan te bevelen om in zo’n geval bij meerdere aanbieders de prijzen te vergelijken. De prijs van een ticket voor precies dezelfde vlucht kan op de ene online ticketsite hoger zijn dan op de andere.

Alle maatschappijen zijn in principe veilig om mee te vliegen
De service aan boord kan weliswaar verschillen, maar je kunt met een gerust hart boeken bij alle maatschappijen die vanuit Nederland naar Turkije vliegen. De vliegtuigen worden voor en na iedere vlucht gecontroleerd op veiligheid. Als een vliegtuig niet veilig is mag het niet de lucht in, dus de kans dat er iets mis gaat is klein en het risico is in principe net zo groot als wanneer je bij voorbeeld met KLM vliegt. Als je een goedkope vlucht boekt moet je er alleen rekening mee houden dat je weinig beenruimte hebt, en ook kan het zijn dat je in een bomvol vliegtuig zit omdat iedereen natuurlijk graag goedkoop wil vliegen. Maar heb je geen bezwaar tegen luidruchtige jongeren of dreinende peuters, dan is een goedkope vlucht een prima alternatief.

Bron: http://www.allinclusivevakantie.com/

OFF
Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930