Hoe moet de kalender eruit zien die ik wil laten drukken?

Wil je een kalender drukken maar je weet niet precies welke opties je moet toepassen? Zoals de juiste afbeelding, materiaal, type kalender en papiersoort? We zullen je vandaag uitleggen hoe en wat het beste voor jou is. Of op wat voor gelegenheid je het best iemand een kalender cadeau kan geven.

Je kan zeer creatief zijn met de kalender die je wilt gaan drukken.

Zo zijn er verschillende keuzes:

  • Papiersoort
  • Afbeeldingen
  • Formaat
  • Materiaal
  • Wil ik er een extra kalender bij laten drukken als cadeau voor iemand anders?

Laten we beginnen bij de papiersoort. Je kunt kiezen voor een matte uitstraling, die glanst niet maar laat zachte tinten mooi zien. Je kan ook kiezen voor een glanzende uitstraling. Het voordeel van een glanzende uitstraling is dat de kleuren dieper en mooier tot stand komen. Wil je een kalender drukken met Vibers oftewel olifantsgras materiaal? Dit is ook een leuke optie als je je kalender een ietsjes meer milieuvriendelijkere uitstraling wil geven. Vibers is namelijk gemaakt van een grassoort die groeit in Nederland. Wilt u meer weten over Vibers? Bekijk dan deze webpagina over Vibers.

En welke afbeeldingen wil ik op mijn kalender drukken? Dit is geheel persoonlijke voorkeur. Je kan
bijvoorbeeld foto’s van vroeger gebruiken als je hem thuis gaat ophangen of je kan mooie natuurfoto’s gebruiken om het niet al te persoonlijk te maken.

Wanneer kan je het best een kalender laten drukken?

Wanneer kan je nou het beste een kalender laten drukken? Er zijn genoeg goeie momenten om een kalender te laten drukken. Zo kan je ook een kalender laten drukken voor iemand anders! In de meeste gevallen worden er aan het einde van het jaar de meeste kalenders gedrukt. Dit komt omdat iedereen weer met volle moed en een lege kalender met nieuwe verassingen het nieuwe jaar in gaat. Vaak word dit ook als kans gezien voor bedrijven om hun vaste klanten te bedanken en een mooie kalender te schenken. Ook zijn er andere momenten om een kalender als cadeau te geven. Dit kan bijvoorbeeld bij een nieuw schooljaar zijn of als iemand net is verhuist. Een familieplanner word vaak gebruikt in het nieuwe schooljaar om afspraken te onthouden en om meer overzicht te houden. Deze kalender gebruik je dan met het hele gezin. Bij veel gezinnen word er gebruik gemaakt van het lege blad achteraan de kalender. Hier schrijven ze dan notities op, van bijvoorbeeld de wifi code en telefoonnummers.

Verschillende kalenders die je kan drukken

Je hebt allemaal verschillende kalenders die je kan drukken. Zo heb je verjaardagskalenders, scheurkalenders en een maandkalender. Het gebruik van een kalender is een eeuwenoude traditie uit het jaar 1582. In dit jaar werd de kalender officieel ingevoerd. Op een verjaardagskalender is meestal alleen de maand te zien en niet de dagen. Je schrijft meestal de naam en datum onder de maand zelf. Een scheurkalender heeft 365 bladen. Deze heeft geen maandblad maar een dagblad die je er per dag afscheurt. Een maandkalender is de meest gebruikte kalender. Deze bevat 12 maandbladen met alle 30/31 dagen erop. Van Maandag tot Zondag.

OFF

Categories: Links

Digikring


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930