Hoe vraag je een creditcard aan?

Wanneer jij het besluit maakt om voor een mastercard of creditcard te gaan dan is het enige wat je hoeft te doen de creditcard aan te vragen. In de meeste gevallen ontvang je deze al snel op de post en kun jij beginnen met het gebruiken van de creditcard. Wanneer dit je eerste credit card word kunnen wij je zeker aanraden om te beginnen met een prepaid creditcard die werkt op basis van een prepaid. Hiermee kun je dan ook nooit meer geld uitgeven dan wat je hebt en kom je niet in de schulden. 
 

Verschillende mogelijkheden

Wanneer je de Knab Visa wilt aanvragen kun je dit doen als klant bij Knab. Via de website kun je gratis een creditcard aanvragen. Wanneer je graag de anwb visa card online wilt aanvragen dan is dit ook mogelijk. Via de website kun je klikken op de oranje aanvraag knop wanneer je na het invullen van je gegevens de mogelijkheid hebt om een anwb visa card te krijgen die dus ook wereld wijd beschikbaar is. Wel moet je lid zijn van de ANWB. Wanneer je het toch maar lastig vind om een keus te maken uit het grote aanbod van verschillende credit cards dan is het zeker verstandig om een mastercard classic aan te vragen. Op de website moet je dan een lang formulier invullen. Wanneer je dit hebt ingevuld word er altijd goed gekeken of je niet al een mastercard hebt. Wanneer je aanvraag is goedgekeurd kun je op zeer korte termijn je mastercard in huis verwachten die je op veel plekken kunt gebruiken. 
 

Nog wat laatste tips

Wanneer je veel gebruikt maakt van een bepaalde winkel zoals bijvoorbeeld anwb, of bijvoorbeeld de bijenkorf loont het zich zeker om een speciale credit aan te schaffen voor deze winkel. Hierdoor kun je veel punten verdienen en veel kortingen krijgen waardoor je veel goedkoper uit bent. Maar ook is het gewoon handig om zo'n credit card aan te vragen aangezien je soms al een gratis saldo krijgt op je credit card om te besteden. Ook voor bedrijven kan dit handig zijn. Dan bestel je een zakelijke creditcard. Ook dat kan gewoon online.

OFF

Categories: Financieel

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930