Hoe werkt de KPN webmail?

Indien u klant bent van KPN of aan een van de KPN gelieerde bedrijven, kunt u gebruik maken van de online e-mail oplossing:  KPN webmail. Bij uw klantgegevens kunt u uw inlog gegevens terugvinden waarmee u op de webmail kunt inloggen. Op deze manier kunt u wanneer het u uitkomt en waar u op dat moment ook bent uw mail uitlezen en beantwoorden. Uw e-mails worden netjes online bewaard en u kunt ze indien gewenst ook binnen in bijvoorbeeld Outlook of een ander e-mail programma waarmee u uw mails binnen haalt op uw eigen computer. U kunt deze dan archiveren op de manier die voor u wenselijk is.

 

Aan welke apparaten kan webmail worden gekoppeld?

De  KPN webmail kan in principe aan vrijwel elk apparaat worden gekoppeld. Of u nu uw mail het liefste leest op uw computer, uw smartphone of uw tablet? Dit is allemaal mogelijk. Zolang u maar bent voorzien van een werkende internetverbinding kunt u overal ter wereld uw mail inzien.

 

Inloggen

Op de website van KPN kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U wordt dan automatisch ingelogd en kunt met uw e-mail aan de slag. Indien gewenst kunt u op de website ook een instructievideo terugvinden en wordt nogmaals uitgebreid uitgelegd hoe u uw e-mail instelt. U kunt ook de nodige informatie terugvinden in de veel gestelde vragen en daarnaast biedt de helpdesk u ook graag de nodige ondersteuning. Indien u vragen heeft schroom dan niet om deze te stellen. De klantenservice van KPN staat u graag te woord.

OFF

Categories: Business Tags:

Digikring


januari 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031