Hoe werkt een valet parking?

Hoe werkt een valet parking precies? 

Wanneer u uw gasten een goede service aan wilt bieden, als het om transport/vervoer gaat, is valet parking de perfecte optie. Een valet parking is een luxere versie van een shuttle van de parkeerplaats naar de locatie. Maar hoe werkt een valet parking dan precies? Onderstaand een kort uitleg.

Een valet parking is op verschillende momenten in te zetten. In de meeste gevallen is dit bij grote feesten en partijen of zakelijk gezien bij luxe hotels en grote bedrijven waar het lastig is om goed en veilig te parken en dat extra beetje service zeker van belang is. In alle gevallen blijft het concept hetzelfde.
 

Valet parking in stappen.

De gasten komen op eigen gelegenheid, met hun eigen auto, naar de "voordeur" rijden. Hier worden ze opgewacht door een gastheer, die er netjes en representatief uitziet en die de deur voor de gasten openhoudt en ze hartelijk welkom heet op locatie. De gasten dragen de autosleutel over aan de gastheer, hier krijgen ze een nummertje voor terug. De gastheer zorgt dat de sleutel bij een chauffeur terecht komt die netjes op de achtergrond staat te wachten totdat er een auto klaar staat om geparkeerd te worden.

De chauffeur brengt de auto naar de afgesproken beveiligde parkeerplaats in de buurt van de locatie en levert de sleutel af aan de sleutelbeheerder die op de parkeerlocatie aanwezig is. Hij beheert hier de sleutelkluis en zorgt dat alle sleutels netjes op volgorde liggen zodat het ook soepel gaat wanneer de auto weer moet worden opgehaald. 

Wanneer gasten weer naar huis willen, geven ze dit aan bij de gastheer. De gastheer geeft een seintje aan de sleutelbeheerder en hij zorgt dat een chauffeur de auto terug naar de voordeur rijdt. Hier overhandigt de chauffeur de sleutel aan de gast en krijgt er het nummertje voor terug. 

Hoe vraag ik een chauffeursdienst aan?

Zapp studentenchauffeurs is de specialist in het leveren van valet parkings. Daarnaast heeft Zapp nog veel meer chauffeursdientsen, denk hierbij aan; studentchauffeur, privechauffeur, directiechauffeur en nog veel meer varianten. 
Wanneer u benieuwd bent naar de kosten is het mogelijk digitaal of telefonisch een offerte aan te vragen. 

OFF

Categories: Diensten

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930