Home control

Tegenwoordig heeft een gemiddeld huishouden ruim 40 elektrische apparaten die elk een eigen bediening hebben. Lastig zat allemaal. Wilt u gewoon vanuit de stoel met één druk op de knop de zonsverduistering laten zakken of juist omhoog doen? Of wilt u juist bij het uit bed stappen uw gloednieuwe koffiezetapparaat alvast een lekker bakkie koffie laten zetten? Met één knop alle lampen bedienen? Mocht u nu bij uzelf denken dat dit niet kan, dan kent u home control van Nederend BV nog niet. Geen lades vol met afstandsbedieningen, maar één device voor al uw elektronische apparaten.

De voordelen

Home control biedt een hoop voordelen, op het eerste plaats biedt het gemak en comfort. Home control is, naast een touchpanel en bediening, ook een app die u kan installeren op uw device. Op het systeem van Home control kunt veel zaken regelen zoals:

• Beveiliging
• Verlichting
• Verwarming
• Multi-room-audio
• Home-theater-bediening

Geen onnodig veel lichtschakelaars of losliggende verlengsnoeren in huis, maar gewoon één bedieningspanel. Home control biedt dus naast gemak en comfort dus ook veiligheid! Misschien het grootste voordeel is de kostenbesparing, door het gemakkelijke bedieningspanel kunt u verlichting gemakkelijk uitschakelen die u onverhoopt bent vergeten uit te doen. Niet meer het bed uit om een lamp uit te schakelen, maar simpel met één druk op de knop de verlichting uitschakelen.

Home control van Nederend

Nederend BV biedt een betaalbaar en eenvoudig te bedienen home control systeem aan. Bij Nederend staan service, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. De service is niet alleen levering maar ook nazorg. Een tevreden klant is tevens de beste reclame! Wanneer u overtuigd bent van de home control of juist nog vragen heeft, neem dan contact met Nederend BV op 0182- 67 21 68.

Nederend BV verzorgt complete installaties van home control, audio/video, camerasystemen, beveiliging en verlichting.
home control, homecontrol

Auteur: Gerard Kempers, IP adres: 109.109.117.18, Website: http://nederendbv.nl/home-control

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Media Tags: ,

admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930