Houtverf om meubels een goede uitstraling te geven

Meubels verven

Iedereen heeft waarschijnlijk wel een aantal houten meubels in huis staan of in de achtertuin. Na verloop van tijd word je wel een beetje zat van de huidige kleur van het hout en kun je ervoor kiezen om de meubels een ander kleurtje te geven met bijvoorbeeld whitewash verf, greywash verf of andere Zweedse houtverf. Met stijlvolle verf kun je de meubels een geheel ander uiterlijk geven, wat misschien beter past bij de kleur van je huidige interieur. Naast dat je de meubels een ander kleurtje geeft, kan het beitsen van houten meubels ook een positief effect hebben op de houtnerven ervan. Het hout kan hierdoor een langer levensduur krijgen en daarom kan je nog langer genieten van je houten meubels.

Matte houtverf een goede oplossing?

 

Matte houtverf is ook een geschikte verf om je hout mee te verzorgen en om meubels een ander kleurtje te geven. Deze verfsoort zal ervoor zorgen dat de houtstructuur behouden blijft, het dekt het hout eenvoudig en het ademt. Daarnaast zal deze verf er ook niet afbladderen, wat je vaak nog tegenkomt bij verf van mindere kwaliteit. Matte houtverf is dus de ideale oplossing als je houten (tuin)meubels wilt voorzien van een ander kleurtje en ze beschermen tegen weersinvloeden.

Online verf kopen

 

Waar men vroeger alleen naar echte verfwinkels of bouwwinkels moest uitwijken voor verf, kan dit vandaag de dag ook via de webshops van deze bedrijven. Speciale houtverf kun je sindsdien dus eenvoudig bestellen vanuit je luie stoel en vaak krijg je het de volgende dag al bij huis afgeleverd. De speciale houtverven van Moosefarg zijn ook ideaal geschikt om binnen in huis betimmeringen van hout over te schilderen en om schuttingen en tuinhuizen een ander kleurtje te geven!

OFF

Categories: Links

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930