I-FIX-IT eerste jaar rond in Groningen en Drenthe

I-FIX-IT, voorheen gevestigd in Zuid Holland, maakte een jaar geleden de overstap naar het hoge Noorden om daar werkzaam te zijn in Groningen en Drenthe. Bij de computerservice kunt u terecht voor uw computerreparatie aan huis of op afstand op basis van no cure, no pay! De ervaren monteurs komen bij problemen dezelfde dag nog langs waarbij zij meestal direct het probleem kunnen verhelpen. Deze computerspecialisten zijn ervaren, vriendelijk, betrouwbaar en gespecialiseerd in Windows en Linuxbesturingssystemen en bieden minimaal 3 maanden garantie op hun diensten en reparaties.

Bij I-FIX-IT kan men ook terecht voor de broodnodige computerbeveiliging, te denken aan virus verwijderen, netwerkbeveiliging, antivirussoftware en hulp bij browser hijack.

Ook weten bedrijven en particulieren in Groningen en Drenthe de computerservice te vinden voor doeltreffend webdesign. I-FIX-IT ontwerpt unieke websites die zich onderscheiden en gebruik,-zoekmachinevriendelijk is voor particulieren, ondernemers en starters. Daarbij kan men ook direct terecht voor een eventueel op te zetten Adwords- campagne of te laten adverteren bij Google Shopping.

Bestaande websites kunt u door I-FIX-IT laten optimaliseren voor een hogere positie in de zoekmachines voor een betere vindbaarheid wat meer aandacht, bezoekers, en nieuwe en meer klanten oplevert!

Dus Groningen en Drenthe zijn weer een gespecialiseerd, vakkundig, bedreven en vooral gedreven bedrijf rijker!

Voor wie een computer heeft die niet meer werkt, kuren heeft of tragisch traag is of u bent op zoek naar betaalbare hosting van uw website of wilt u een moderne, doeltreffende, speciale website laten bouwen kunt u vrijblijvend contact opnemen met I-FIX-IT, gevestigd in Wildervank, via de website i-fix-it of telefonisch.

I-FIX-IT Computerdiensten voor computerreparatie of hulp aan huis in Groningen en Drenthe, doeltreffend webdesign, hosting, beveiliging. I-FIX-IT is gevestigd in Wildervank en werkt op basis van no cure…no pay!
webdesign, computerreparatie

Auteur: Peter Lagendijk, IP adres: 185.28.225.79, Website: http://i-fix-it.nl/

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Computer Tags: ,

admin


september 2022
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930