Ideaal: hout- en steenstrips voor de muren!

Je kunt van alles proberen om je huis er anders uit te laten zien. Je begint natuurlijk met het bepalen van het budget dat jij ervoor over hebt om er aan uit te geven. Wanneer je dit hebt vastgesteld heb je goed zicht op wat je wilt maar vooral kunt doen aan he huis. Je kan het bijvoorbeeld ook opdelen in delen. Zo kan je het over verschillende jaren spreiden om de kosten wat beter te kunnen dekken. Het is goed om een duidelijk budget voor ogen te hebben, zodat je niet prompt te veel geld uitgeeft.

Gelukkig hoef je niet het hele huis op de schop te gooien met de bijbehorende drukkende kosten om toch een heel ander gezicht aan de woning te geven. Kleine veranderingen in de details zorgen al voor een duidelijk merkbaar verschil. Koop decoratie in een goedkopere winkel en zet dit leuk neer. Of ren naar de bloemenzaak voor een nieuw bloemetje of plantje in huis. Verschuif eens de bank of zet de kast ergens anders neer. Met dit soort relatief kleine ingrepen maak jij je huis een stuk mooier. Wat ook belangrijk is, is de kleur van je muren. Met een goede wanddecoratie ben je al een heel eind.

Dat hoeft ook niet zo duur te zijn. Steenstrips antraciet bijvoorbeeld zijn uitstekend geschikt voor iedere woning. Zeker de woningen met een industrieel of modern ontwerp zullen het met deze steenstrips goed doen. Ben je meer van hout? Geen probleem, want dan zijn er houtstrips beschikbaar. Kies voor een verbluffende nieuwe look en ontdek dat er niet veel geld tegenaan hoeft om je huis een serieuze upgrade te geven. Met een aantal kleine maar juiste ingrepen, kan iedereen van zijn of haar huis een klein paleis maken. Vergeet dan toch vooral de muren niet, want hier kijk je het meeste tegenaan.

 

 

Deze advertorial is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
OFF

Categories: Woning en tuin

Digikring


mei 2022
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031