Inburgeringscursus

Inburgeringscursus volgen

Wil je graag de inburgeringscursus volgen, bijvoorbeeld om je voor te bereiden op het Inburgeringsexamen? De inburgeringscursus bij Sagènn is leuk opgezet, waardoor het een prettige ervaring is om de cursus te volgen. Als je wil wonen of werken in Nederland, of als je wil deelnemen aan het onderwijs in Nederland, dan moet je de Nederlandse taal spreken en begrijpen. Daarnaast is het ook handig om meer te weten over hoe de Nederlandse samenleving precies werkt. Bij Sagènn wordt dan ook niet alleen ruim aandacht besteed aan het lezen, schrijven en begrijpen van de Nederlandse taal, maar ook aan de tradities en gebruiken van het land. Zo krijg je te horen waar je naar toe moet als je ziek bent, of hoe je een baan kunt vinden.

 

Staatsexamen Nederlands

Als wil slagen voor het Inburgeringsexamen, dan moet je verschillende examens doen. Door het afronden van de inburgeringscursus en het behalen van die examens toon je aan dat je de Nederlandse taal voldoende spreekt om deel te kunnen nemen aan de Nederlandse maatschappij, en dat je voldoende kennis hebt van de Nederlandse samenleving. Sagènn biedt diverse cursussen op het gebied van inburgering en op het gebied van Nederlands (zoals NT2-I en NT2-II). Bij Sagènn is het mogelijk om op verschillende manieren les te volgen, van groepsles tot privéles, en tijdens kantooruren, ’s avonds of in het weekend. Uiteraard wordt er ook gewerkt met een e-learningomgeving, zodat je een deel van de lessen gewoon thuis vanaf je eigen computer kunt volgen.

 

Meedoen aan de Nederlandse samenleving

Doel van de cursussen van Sagènn is om jou voldoende voor te bereiden op actieve participatie in de Nederlandse samenleving. En dat betekent veel meer dan dat je in staat bent om de huisarts te bellen als je ziek bent, en dat je in staat bent om de juiste boodschappen af te rekenen in de supermarkt. Sagènn geeft je ook informatie over hoe we in Nederland met elkaar om gaan, en hoe je een baan kunt vinden. En dat doet Sagènn op een leuke manier. Het is dan ook niet voor niets dat de score van de klantwaardering voor Sagènn maar liefst een 8,2 is!

OFF

Categories: Onderwijs

Digikring


januari 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031