Internet aansluitingen

Er zijn verschillende soorten internetverbindingen en niet alle internetverbindingen zijn voor iedereen mogelijk. de ene internetverbinding is mogelijk bij de ene plaats, terwijl bij een ander gebied dit niet mogelijk is. In dit artikel zullen verschillende internetverbindingen worden genoemd, zodat je precies op de hoogte bent van wat voor jou geschikt is.

ADSL is een snelle breedband verbinding die via de vaste telefoonlijn gaat. Je hebt hier dus ook een telefoonaansluiting voor nodig. De provider waarbij je een ADSL abonnement afsluit zal een ADSL modem meeleveren. Bij zo een abonnement zal je een vast bedrag per maand betalen, ook zijn er gecombineerde internet + telefoonabonnementen. Daarnaast kan je ook internet via de kabel nemen, dit is een snelle breedband verbinding via de kabel. Hier heb je een kabel-tv aansluiting voor nodig. En de provider waarbij je het abonnement afsluit levert een kabel modem. Ook hierbij zal je weer een vast bedrag per maand betalen en zijn er gecombineerde abonnementen. Een langzamere internetverbinding, dat is de inbelverbinding. Ook hier heb je weer een telefoonaansluiting voor nodig en een modem. Via het modem kan je inbellen op het netwerk van de internetprovider. Deze internetverbinding is geschikt om e-mail op te halen, maar gamen en downloaden daarvoor is deze verbinding niet heel geschikt. Ten slotte nog een hele snelle internetverbinding, namelijk internet via glasvezel. Deze internetverbindingen zijn niet op alle plaatsen beschikbaar en er is dus een overzicht aanwezig waar staat op welke plaatsen het wel en op welke plaatsen het niet beschikbaar is.

Naast deze verbindingen zijn er nog een aantal verbindingen die voor jou geschikt kunnen zijn. Een internetaansluiting aanvragen kan dan ook betrekking hebben op zeer veel verbindingen. Bent u op zoek naar een internetaansluiting? Dan kan u altijd bij verschillende domotica bedrijven om advies vragen voor de beste internetaansluiting voor u. 

OFF

Categories: Internet

Digikring


maart 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031