Internet en TV vergelijken

De overstap naar een pakket bestaande uit internet en TV wordt steeds populairder. Waar eerder consumenten vooral de overstap maakten naar een alles in 1 pakket, zit de laatste jaren het internet en TV pakket in de lift.

Waarom internet en TV?

Die vraag blijkt gemakkelijk te beantwoorden. Iedereen heeft op het moment wel één of meerdere mobiele telefoons tot de beschikking. Hiermee valt het nut van een huistelefoon weg, we gebruiken immers allemaal ons mobieltje. Een pakket bestaande uit internet en TV is niets meer dan een alles in 1 pakket zonder huistelefoon. Doordat mobiele telefoons steeds sneller en slimmer worden, lijkt het erop dat ook in de toekomst het internet en TV pakket nog aan terrein zal gaan winnen. Wellicht dat in de nabije toekomst alles in 1 zal staan voor internet, tv en mobiele telefonie.

Internet en TV VS alles in 1

Zoals gezegd ligt het verschil tussen deze beide pakketten bij vaste telefonie. Alles in 1 is in principe hetzelfde als een internet en TV pakket, maar voegt daar nog vaste telefonie aan toe. Doordat het internet en TV pakket steeds populairder wordt en vaste telefonie steeds minder populair, zijn veel providers vaste telefonie gratis gaan aanbieden. Je betaalt dan alleen voor vaste telefonie indien je er ook daadwerkelijk gebruik van maakt. Hierdoor is de prijs voor een alles in 1 pakket in de meeste gevallen hetzelfde als een internet en TV pakket. In principe kun je dus ook kiezen voor een alles in 1 pakket zonder gebruik te maken van vaste telefonie. Het aanbod van alles in 1 pakketten is namelijk nog steeds iets uitgebreider dan het aanbod van internet en TV pakketten.

Internet en TV vergelijken

Er zijn veel websites waar internet en TV vergeleken kunnen worden. Omdat deze website bijna allemaal gebruik maken van verschillende vergelijkingsmodules, kunnen de prijzen op deze websites erg verschillend zijn. Het is daarom aan te raden om gebruik te maken van een gespecialiseerde vergelijkingswebsite voor een bepaald product. In het geval van internet en TV kun je bijvoorbeeld terecht op www.tvinternetvergelijken.com. Daarnaast is een groot voordeel van het online overstappen dat je altijd 14 dagen bedenktijd hebt. Mocht je binnen deze 14 dagen beslissen toch niet te willen overstappen? Dan kun je de overstap kosteloos stopzetten.

OFF

Categories: Internet

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930