Internetdiensten voor Uw Bedrijf

In de 21ste eeuw kan een bedrijf niet opereren zonder het gebruik van het internet. Een snelle internetverbinding is belangrijk om verscheidene bedrijfstaken uit te voeren zoals emails versturen, data uitwisselen, websites bezoeken en vele andere. Zakelijk internet bestaat uit glasvezel en DSL verbindingen en u kunt kiezen welke uw voorkeur geniet op basis van uw basisbehoeften en vereisten. Een serviceprovider van zakelijk internet biedt doorgaans internet via glasvezel en DSL-verbindingen aan met een snelle levering en uitstekende service via verscheidene Service Level Agreements (SLA).

De verschillende soorten van internetdiensten worden echter besproken hieronder.

1.  DSL (maximaal 200 Mpbs)

Een DSL verbinding is doorgaans geschikt voor alle soorten van internet verbindingen, telefonie en andere IP diensten. Er zijn verscheidene soorten van DSL verbindingen beschikbaar zoals ADSL, SDSL, VDSL of BVDSL. Afhankelijkheid van de afstand kunnen downloadsnelheden van maximaal 200 Mbps worden bereikt. Indien glasvezel niet beschikbaar is op uw locatie dan vormen VDSL of BVDSL verbindingen een betaalbaar en uitstekend alternatief. De specificaties van de DSL verbindingen worden hieronder beschreven.

  • Zakelijk ADSL

Deze internetverbinding is vooral geschikt bedrijven die internet gebruiken voor het zenden van emails en het bezoeken van websites. Bij deze verbinding wordt de bandbreedte niet symmetrisch verdeeld.

  • Zakelijk SDSL

Bij Zakelijk SDSL wordt de bandbreedte symmetrisch verdeeld wat ervoor zorgt dat de downloadsnelheid en uploadsnelheid in wezen hetzelfde zijn.

  • Zakelijk VDSL

VDSL is behoorlijk sneller dan ADSL. Het biedt een snellere en meer betrouwbare verbinding aan. Het is de ideale oplossing indien glasvezel niet beschikbaar is.

  • Zakelijk BVDSL

BVDSL deelt dezelfde technologie met VDSL. Een snelheid van 200 Mbps/20Mpbs kan worden bereikt afhankelijk van uw regio.

2.  Glasvezel

Glasvezel biedt een geschikte oplossing voor elke bedrijf aangezien de huidige DSL verbindingen een beperkte bandbreedte hebben. Glasvezel biedt een ongelimiteerde bandbreedte aan en u kunt de bandbreedte aanpassen aan de groei van uw bedrijf. Het biedt ook een hoge downloadsnelheid aan. Toepassingen zoals VoIP telefonie, beveiligingscamera’s en alarm over IP heeft behoefte aan voldoende bandbreedte, maar met glasvezel is deze bandbreedte ongelimiteerd.

3.  Zakelijk Wi-Fi netwerk

Een goede Wi-Fi verbinding is van uiterst belang in het bijzonder bij het uitoefenen van een bedrijf. De intelligente Wi-Fi technologie biedt sneller en een stabiele internetverbinding aan.

4.  VPN of Virtual Private Network

Door gebruikt te maken van een VPN of Virtual Private Network, kan u eenvoudig gebruik maken van een gesloten en beveiligd netwerk. Het zorgt ervoor dat alle vestigingen van uw onderneming met elkaar in verbinding worden gebracht en dat uw werknemers eenvoudig toegang krijgen tot uw bedrijfsnetwerk van eender welke locatie.

OFF

Categories: Internet

Digikring


maart 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031