investeren in marketing

Investeren in marketing. Veel bedrijven overwegen het maar ook veel bedrijven maken er volop gebruik van. Je kan marketing in grofweg twee soort opdelen. Online en offline marketing.
Tegenwoordig is het gebruik van online marketing toch wel een must. In deze digitale tijd is het hebben van social media relatief goedkoop( kan gratis) en ook een website is een must voor je bedrijf. Als een klant of bedrijf een bepaalde leverancier of product of service zoekt, gaat men als eerste op zoek via internet. Daarom is het online belangrijk dat je in Google gevonden kan worden. Offline marketing staat voor tastbare zaken zoals flyers, borden, advertenties in de krant en ga zo maar door. Nu bedrijven en klanten volgespamd worden met allerlei reclame mailtjes, is het versturen van een brief of persoonlijke brief nog niet eens zo’n slecht idee. Guerilla marketing is ook iets van deze tijd. Vaak is een product of actie die als verrassing komt, veel effectiever. Des te meer je opvalt, des te meer je blijft hangen en dus je naamsbekendheid kan vergroten. Zo kun je een klein opvallend product in een drukbezochte winkelstraat leggen of iets creatiefs bedenken op een groot druk plein. Als het maar opvalt.
Als je toch liever online aan de slag wil, kun je naast Social Media ook andere dingen doen om hoger in Google te komen. Zo kun je gaan linkbuilden, zoekmachinegericht schrijven en je website goed onderhouden en gebruiksvriendelijk maken. Ook kun je online adverteren waardoor jouw website en dus bedrijf bovenaan komt te staan. Dit zijn allemaal activiteiten die je kunt doen op jouw marketing te optimaliseren. Er gaat wel heel wat tijd in zit dus het hebben van (online) marketeer is wel zo handig. Mocht je met een klein marketing budget zitten, begin dan met iemand die een aantal dagen in de week kan werken. Als de marketing zorgt voor meer verkeer naar je website en dus dienst of afname van je product of je wordt gewoon meer benadert, dan kun je meer uren gaan overwegen.

Tips
tips, info

Auteur: Peter, IP adres: 212.57.58.87, Website: https://www.spasimo.nl/26042016/samenwonen-hypotheek-woningmarkt/

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Marketing Tags: ,

admin


Juli 2022
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031