Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed is een goed idee. Wanneer je je geld op de bank laat staan, levert dit nauwelijks rendement op. Door te investeren in een vakantiewoning, kun je inkomsten genereren door de verhuur van dergelijke woningen op momenten dat je zelf niet in de woning zit. Investeren in recreatief vastgoed levert zo soms wel een rendement op van rond de 7,5% op jaarbasis, wat aanzienlijk meer is dan wanneer je niet zou investeren. Vaak kun je heel gemakkelijk een vakantiewoning aanschaffen als tweede huis op een vakantiepark. Hier zitten zeker voordelen aan die de investering nog meer lucratief maken. Het is wel belangrijk om vooraf goed te informeren naar de mogelijkheden, zodat je weet wat je kunt verwachten. Het blijft immers een zakelijke investering, die je daarnaast de mogelijkheid biedt om zelf ook volop van de woning te genieten.

Vastgoed op een vakantiepark

Beleggen in vastgoed op een vakantiepark biedt veel voordelen. Zo kun je vaak gebruik maken van een professionele verhuurorganisatie die de marketing voor je uit handen neemt. Zo hoef je niet zelf verhuurders te zoeken voor je vakantiewoning en hoef je evenmin om te kijken naar de dagelijkse schoonmaakservice. Op jaarbasis betaal je wel voor dergelijke voorzieningen, echter zul je veel meer profijt hebben door de vele verhuurders. Zo behaal je een hoger rendement en levert je investering meer op. Tevens kunnen de verhuurders gebruik maken van de vele faciliteiten die op het vakantiepark te vinden zijn, zoals de zwembaden of sportvoorzieningen. Uiteraard kunnen vakantiegangers ook uitgaan in de restaurants of genieten van de Wellness voorzieningen. Veel vakantiegangers zullen zo zich aangetrokken voelen tot een verblijf in je tweede huis.

Onderhoud van vakantiepark

Naast de voordelen zijn er uiteraard zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Door een woning op een vakantiepark te kopen als tweede huis, is het gebruikelijk dat je bijdraagt aan het onderhoud en verzorging van het vakantiepark. Investeren in een vakantiepark brengt uiteraard aanvullende kosten met zich mee. Afhankelijk van hoe goed de verhuur van de woning loopt, zal dit goed zijn op te brengen. Al met al zal het een gunstige investering blijven.

— let op: het lenen van geld kost geld —

Deze advertorial is geplaatst door (Booking Boosters), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
OFF

Categories: Vakantie

Digikring


mei 2022
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031