iPhone 7 accessoires worden in hoog tempo ontwikkeld

Smartphonegebruikers hebben steeds vaker de nieuwste Apple in hun broekzak. De iPhone 7 is in korte tijd volledig ingeburgerd geraakt bij de telefoongebruikers. Het toestel wordt steeds vaker als vervanger van een oude smartphone aangeschaft. Hierdoor is er ook een totaal nieuwe markt aan het ontstaan voor accessoires. De nieuwe hebbedingetjes voor je iPhone 7 volgen elkaar dan ook in rap tempo op. Hier lees je een aantal van de belangrijkste ontwikkelingen om jouw iPhone 7 gebruik gemakkelijker te maken. Ook leest u hier meer over de verschillende iPhone 7 abonnementen. Deze worden steeds goedkoper aangeboden!

Lenzen voor de camera
Dat de iPhone 7 een krachtige camera heeft was al duidelijk. Dit is voor een aantal fabrikanten reden om hierop in te springen en het fotograferen met de iPhone snel professioneler te maken. Dit is een zelfde ontwikkeling die ook al bij eerdere iPhones te zien was. Vooral op het gebied van opzetbare lenzen gebeurt veel. Visooglenzen en telelenzen doen het vooral goed. Bovendien worden de koppelstukken die de lens aan je iPhone 7 verbinden steeds beter. Omdat ze van zachter materiaal worden gemaakt gaan ze langer mee.

Hoesjes in alle maten
Ook beschermhoesjes maken een ontwikkeling door. Zo is de terugkeer van de modulaire hoes opvallend. Dit zijn hoesjes waarin een krachtigere batterij kan worden gestopt zodat je iPhone langer mee kan gaan nadat hij is opgeladen. Hoewel dit eerder niet altijd even succesvol bleek denken de experts dat het ditmaal wel een succes kan worden. Zeker omdat de nieuwe hoezen ook ruimte hebben voor het opbergen van andere accessoires. Daarmee wordt het een verlengstuk van de functionaliteit.

Adapters
Zoals je misschien nog weet was er veel gedoe rondom het verdwijnen van de zogenaamde jack. Het aansluitpunt van bijvoorbeeld je koptelefoon. Veel fabrikanten van accessoires hebben daarom direct een adapter ontwikkeld die deze functie terug op je telefoon brengt. Ook deze adapters hebben vaak ruimte voor een extra accu. Deze twee toegevoegde waarden maken dat ze zeer populair zijn onder iPhone 7 gebruikers. Vooral de mogelijkheid om een koptelefoon te gebruiken vinden veel gebruikers belangrijk. De iPhone is voor velen namelijk een vervanger voor de iPod of andere MP3-apparaten geworden.
 

 

OFF

Categories: Links

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930