Jaarcijfers maken? Zo gedaan, toch?!

Jaarcijfers maken, zo gepiept!

De cijfers waar ondernemers en banken graag naar uitzien zijn de jaarcijfers. Maken van deze cijfers laten ze graag over aan accountants of administrateurs, want het zelf doen.. dat is veel te complex. Veel ondernemers laten de jaarcijfers maken door een accountant of administrateur omdat ze simpelweg te weinig weten van de complexe materie en omdat ze anders niet toekomen tot waar ze echt goed in zijn: hun bedrijf runnen. 

Een accountant of administrateur inhuren

Veel ondernemers die een accountant of administrateur inhuren doen dat eigenlijk met maar één gedachte: de accountant / administrateur gaat mij geld opleveren (lees: besparen). Want, zo word er over accountants en administrateurs gedacht, zij weten hier en daar de grijze gebieden en weten op deze manier mij geld te besparen die ik moet afdragen bij de belastingdienst. De jaarcijfers maken is, zoals eerder gezegd, een vrij complex werkje en er zijn een aantal regels aan verbonden. Het is van belang dat de accountant of administrateur goed de regels weet en zich er ook aan houdt!

Het maken van de jaarcijfers vergt een hoop competenties en dat kan de ondernemer beter overlaten aan specialisten. Op zoek naar die specialisten? Dan ben je bij De Bruijn & Partners aan het juiste adres. Naast de jaarcijfers maken is De Bruijn & Partners het adres voor o.a. het verzorgen van administraties, diverse belasting aangiften loonbelasting, schenk- en erfbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting). Graag advies ontvangen over bedrijfsvoering? Bel De Bruijn & Partners en zet de weg omhoog in!

OFF

Categories: Business

Digikring


januari 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031