Je eerste e-liquids kopen

E-liquids zijn opgebouwd uit vier ingrediënten; propyleen glycol, plantaardige glycerine, water en als je hiervoor kiest ook nicotine. De eerste twee ingrediënten worden ook gebruikt in de voedingsindustrie, deze zijn door Europa als niet ongezond gekenmerkt.

Hoeveel mg nicotine in mijn e-liquid?
Na dat je een e-sigaret gekozen hebt ga je één of meerdere e-liquid smaken uitzoeken om mee te beginnen. E-liquid is in vele verschillende smaken te verkrijgen, snoep, drank, frisdrank, fruitsmaken en tabak smaken. Welke smaken e-liquids je uitkiest is uiteraard een persoonlijke keuze, iedereen vindt iets anders lekker.

Om op een prettige manier te kunnen dampen is het ook belangrijk om te weten hoeveel mg nicotine een e-liquid bevat, in onderstaande opsomming vindt je richtlijnen;

0mg, voor stoppers of niet rokers
6mg, lichte light sigaretten/shag
12mg, standaard sigaretten/shag
18mg, sterke sigaretten/shag

Wanneer je een e-liquid dampt die te weinig nicotine bevat blijf je constant door dampen. Normaliter dien je na circa 5 keer een goede teug genomen te hebben tijdelijk voldaan te zijn.

Wanneer je e-liquid te veel nicotine bevat wordt je duizelig na het dampen van een aantal teugen, en ervaar je een intens en onprettig gevoel in je keel. Is een van de twee of beide punten het geval, overweeg dan de keuze voor een lichtere e-liquid, je kunt ook een e-liquid kopen met 0mg nicotine en deze bij mengen.

Esigaret-kopen.nl verkoop e-sigaretten en e-liquids plus uiteraard de bij behorende producten om op een prettige manier te kunnen dampen.
e liquid, kopen

Auteur: Vincent Gorissen, IP adres: 84.30.121.47, Website: http://esigaret-kopen.nl/e-liquids-kopen

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Gezondheid Tags: ,

admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930