Kantoorwanden, meer dan wat muurtjes!

 Bent u van plan om uw kantoor te verbouwen? Wilt u kiezen voor kantoorwanden die de ruimte in uw kantoor beter indelen en benutten? Kies dan voor de kantoorwanden van Brakel Totaal Project.

Binnen een kantoor moet hard gewerkt worden. Te veel afleiding kan storend zijn. Geluidsoverlast kan als storend worden ervaren. In een klein afgesloten hok zitten kan ervaren worden als bedrukkend en benauwend. Het inrichten van een kantoor brengt dus heel wat obstakels met zich mee. Een kantoor inrichting is lastig uit te voeren.

Het begint allemaal met de kantoorwanden. De wanden zijn typerend voor het kantoor. De kantoorwanden geven in zekere maten al een deel aan waar een bedrijf voor staat. Een open kantoor met veel glazen kantoorwanden geeft aan dat je bedrijf staat voor openheid en transparantie. Veel gesloten wanden geeft aan dat je veel waarde hecht aan privacy en discretie. Een bedrijf dat gebruik maakt van mobiele panelen in de kantoorwanden zal een jong en dynamisch bedrijf zijn dat vele schakelt en niet werkt volgens standaard procedures.

Nu zijn de kantoorwanden uiteraard niet alles bepalend maar in bepaalde maten geven ze aan waar een bedrijf voor staat.

De kantoorwanden zijn dus het begin van de inrichting van een kantoor, werkplek of andere ruimte.

Voor kantoorwanden moet je zijn bij het bedrijf Brakel Totaal Project. Brakel Totaal Project is het bedrijf dat kantoorwanden kan maken in de eigen fabriek. Nadat Brakel Totaal project zelf de tekeningen heeft gemaakt kun je de opdracht geven voor het fabriceren van de kantoorwanden die jij wilt hebben. De mogelijkheden zijn eindeloos, haast alles is mogelijk met kantoorwanden van Brakel Totaal Project. Glazenwanden, gesloten wanden, mobiele panelen, systeemwanden of brandwerende systeemwanden. Niets is te gek voor Brakel Totaal Project. Mocht je er na de verbouwing achter komen dat de kantoorwanden toch niet helemaal zijn wat je ervan had verwacht kan Brakel Totaal Project altijd helpen met het aanpassen van de wanden. Neem contact op met Brakel Totaal Project voor de kantoorwanden van jouw pand!

OFF
Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930