Kapperseczeem

 

Kapperseczeem

 

Het kappersvak vraagt veel van je huid. Een gevoelige huid geeft een grotere kans op het ontstaan van handeczeem. Deze Quick-Scan geeft je een indruk van de gevoeligheid van je huid.

De Quick-Scan heeft een andere bedoeling dan de Handeczeemtest. Met deze Quick-Scan je kunt zo nagaan of je meer of minder risico loopt om ooit handeczeem te krijgen. Dus ook als je nu geen gevoelige huid hebt betekent dit niet dat je geen handeczeem kunt krijgen.

Ook kappers die al jaren in het kappersvak werken en niet eerder last gehad hebben van handeczeem, kunnen het krijgen. Door regelmatige blootstelling van je huid aan haarverf, permanentvloeistoffen en blondeermiddelen bouw je gevoeligheid voor het kappershandeczeem op. Daarom is het belangrijk om huidveilig te werken. Gebruik de tips en adviezen op de achterkant van deze test. Voorkomen van handeczeem is beter dan genezen!

Heb je een huidaandoening (gehad) die lijkt op de foto’s die staan op de volgende pagina? Kruis ‘ja’ of ‘nee’ aan. Vervolgens dien je de zes vragen met ‘ja’ of ‘nee’ te beantwoorden. Begin bovenaan. Kijk in welke kleur je de eerste keer ‘ja’ hebt aangekruist. Is dit de kleur:

ROOD Je hebt een erg gevoelige huid. Laat je adviseren door de Helpdesk Kapperspoli.

ORANJE Je hebt een gevoelige huid. Lees alvast de tips en adviezen op de achterzijde van deze test. Overweeg een advies van de Helpdesk Kapperspoli.

GEEL Je hebt aanleg voor een gevoelige huid. Lees alvast de tips en adviezen op de achterzijde van deze test.

GROEN Je hebt geen gevoelige huid. Werk altijd huidveilig: volg de tips en adviezen op.

OFF

Categories: Mode

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930